Gaming

3 varázslat és két 4 elixír költségű lap: ez az 5 legnépszerűbb kártya

metabro - 9 hónapja

Körülbelül egy hete került be az e havi balansz frissítés, mely tekintve, hogy csak 4 lapon változtattak nem rengette meg alapjaiban a metát. 

Kisebb mozgolódásokat láthattunk, azonban ma pár gondolat erejéig az 5 legnépszerűbb kártyával foglalkozunk, mely alapját a statsroyale oldalán található statisztika adta (a legendary arénát vizsgáltuk meg). Lássuk! 

  1. A meta királya ilyen téren még mindig a Zap: amíg nem nyúlnak hozzá a kártyához, addig nem valószínű, hogy ez változik. A légyi egységekkel is elbánik, bénít egy pillanat erejéig és baromi olcsó, univerzális lap. 
  2. A The Log népszerűsége egyelőre még nem emelkedett, de a Barbarian Barrel nerf hatása az lehet, hogy többen fognak nyúlni a kártyához – persze popularitás terén már most is nagyon rendben van. 
  3. Az Electro Wizard az első nem varázslat a listán, de az ugyebár csak félig igaz: a lénybe épített Zap igencsak értékes, ráadásul elég jó a mostanában elég sokszor feltűnő Inferno Tower ellen. 
  4. A Fireball a leggyakrabban előforduló single target removal: gyorsabb, és olcsóbb a Rocketnál, vissza is lök, így eléggé esélyes, hogy ő sem fog hamar kikopni.
  5. A lista egyetlen win conditiontjét 100-ból 99 Clash Royale játékos kitalálná: igen, mindenki kedvenc Hog Ridere fért oda az 5. helyre – győzelmi ráta alapján pedig ebből az ötösből ő a király, összességében jelenleg a Bowler vezet ebben az arénában, igaz ott a minta sokkal kisebb.

Ha tehát éppen nem tudjátok, hogy mit maxoljatok/requesteljetek a klántól, akkor ezekkel a lapokkal tehát nem jártok rosszul! 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva