Fortnite
Boss Fight a Battle Royale módban?! - Hamarosan érkezik a Horde Rush LTM, íme a részletek
Boss Fight a Battle Royale módban?! - Hamarosan érkezik a Horde Rush LTM, íme a részletek

Egy teljesen új limitált idejű mód nyomaira bukkantak a v9.20-as frissítés forrásfájljai között. Ez az LTM a Horde Rush névre hallgat, s újból visszaemeli megosztó zombikat a Battle Royale világba.

Legalább annyian imádják a Huskokat a BR szigeten, mint ahányan gyűlölik, így úgy döntött az Epic Games, hogy ezúttal nem erőlteti rá a játékosokra a PvE elemeket, hanem lehetőséget ad nekik arra, hogy nekiveselkedjenek a szörnyűséges lényeknek egy választható játékmód formájában. Persze azokat is ösztönözni szeretné a kiadó, akik egyébként nem ugranának neki a kihívásnak, küldetések és exkluzív jutalmak is jönnek a Horde Rush LTM-mel!

Ha teljesítünk hetet a kijelölt feladatokból a Horde Rush módban, megkapjuk a Fiend Wrapet, amivel "zombiköntösbe" bújtathatjuk fegyvereinket.

Sőt, a Horde Rush nemcsak zombikkal fogja elárasztani a pályát, mint eddig, ebben a játékmódban nem a feladatunkat fogják nehezíteni, míg azért küzdünk, hogy mi legyünk az utolsó játékos a 100-ból, aki túléli a Vihar és a lények nyomását, ezúttal a cél a Huskok elpusztítása lesz. Az eltakarított lényekért pontokat fogunk kapni, s az lesz a cél, hogy ezekből a pontokból minél többet halmozzunk fel. A menetek végére az Epic Games egy hatalmas Boss Fightot tervezett, vagyis még egy PvE főellenséget is legyűrhetünk játékostársainkkal.

Hivatalos töltőképernyő is érkezett a Horde Rush LTM-hez, vagyis egy-két héten belül biztosan megérkezik az új limitált idejű játékmód a Fortnite Battle Royale-ba.

Ezt olvastad már? 

  

Olvastad már ezeket a cikkeket?

WESG döntő: reméljük csak egy rosszul tálalt poén, és semmi prostitúció

A játékosoknak átnyújtott csungkingi kézikönyv igyekezett mindenre felhívni a playerek figyelmét, talán túl sok mindenre is.

Nagy formában a NiP, nem buktak mapot az ECS e heti rájátszásában

Igaz, az ellenfelek sem voltak mindig a legerősebbek.

Magyarul beszélnek a Witcher sorozat kiszivárgott videójában

Biztosan minden gamer hallott már a Netflix új, The Witcher néven futó sorozatáról.

Oscar is bekerült a hét csapatába - Megjött a Team of the Week 41

Ettől a kerettől sem dobtuk el a maradék hajunkat.

Megérkezett a Drum Shotgun, a Fortnite legújabb fegyvere

Érdekes lesz beleszaladni egy ekkora tárral rendelkező shotgunba.

×