LOL
A Riot Games bejelentette a saját "Auto Chess" játékát - Érkezik a Teamfight Tactics!
A Riot Games bejelentette a saját "Auto Chess" játékát - Érkezik a Teamfight Tactics!

Úgy tűnik a Riot Games sem szeretne kimaradni az "autobattler" játékok kategóriájából, a kiadó ugyanis bejelentette, hogy érkezik a Teamfight Tactics, a játék, ami kísértetiesen hasonlít a Valve nagysikerű Dota Auto Chess-éhez.

A hamarosan érkező League of Legends játékmódot egyszerre nyolcan fogják tudni játszani, a cél pedig az, hogy a végén csak egy maradjon "talpon". Akkor nyer egy játékos, ha az erősebb karakterkombinációt tudja rápakolni a játékmezőre, amiket egyébként játékbeli tárgyakkal erősíthet. Persze nem lesz ennyire egyszerű, a taktika és a karakterek speciális formációja lesz a kulcs!

"Minden második héten új tartalmakkal és játékmódokkal igyekszünk kiszolgálni a játékosainkat, akik komoly játékórákkal hálálják meg a munkánkat. Megfigyeltük, hogy ezek a játékosok előszeretettel játszanak az újonnan felkapott autobattler játékokkal is, így úgy döntöttünk, miért is ne készítenénk el a sajátunkat, a saját univerzumunkban. Reméljük tetszeni fog a közösségnek az új játékmód!"

 

A Teamfight Tactics játékmódot már június 25-én, kedden kipróbálhatják a játékosok! Természetesen akár a League of Legends felhasználójuk segítségével.

Ezt olvastad már?

Olvastad már ezeket a cikkeket?
×