Advertisement Gate sponsorship Gate sponsorship
Gaming

Visszatért a Hog Race draft: 3 tipp, amivel könnyebb lesz kiütni a 8 wint!

metabro - 6 hónapja

Nemrég leváltotta a sárkánytojás témájú draftot a visszatérő Hog Race draft, mely 8 tiernyi jutalmat tartogat számunkra.

Aki esetleg nem ismerné, a szabályokról röviden:

  • A Royal Hogs disznói közül kezdetben egy spawnol az egyik oldalon, mely természetesen egyből a toronyra megy
  • Az idő elteltével egyre többen lesznek
  • Mindkét játékos pontosan ugyanannyit kap, ugyanabban az időben
  • Véletlenszerű, hogy melyik oldalra érkeznek 

Most pedig lássuk a tippeket! 

1. Legjobb támadás a védekezés

Kicsit megfordítottam a híres szólást, azonban itt az ellenkezője az igaz: számos ellenfelem kapott ki amiatt, hogy ignorálta a disznókat, inkább azzal foglalkozott, hogy további offenzívákkal vigye le mihamarabb a tornyaimat, azonban ez hiba. Elsősorban érdemes megszabadulni a játék által spawnolt veszélytől: egyrészt ha az ellenfél nem teszi, akkor bőven elég, ha egész meccsen mást sem csinálunk, csak védekezünk (a Hogok megoldják a támadást), másrészt védekezésből elég jó counterpush indíthathó

2. Térsebzés mindenekelőtt 

Kecsegtetőnek hangzik rámenni a Royal Hogs-ra, azt hinné az ember, hogy milyen megállíthatatlan sereg hozható össze velük, azonban az ellenkezőjével jobban járunk: menjünk rá draft során azokra a kártyákra, melyek térben sebeznek (Wizard, Dark Prince, Executioner, Baby Dragon különösen jó többek közt), így később a felgyülemlő malacokkal könnyebben elbánunk (persze az elejére nem árt olyan is, ami elixír hatékonyan oldja meg az 1-1 disznót). 

3. Ledőlt egy tornyom: és?

Rendkívül intenzív meccseket hoz (emiatt szerintem kifejezetten szórakoztató) ez a játékmód, amiben nem egyszer fordult elő, hogy 3 koronás győzelmet sikerült aratni. Épp emiatt nyugodtan el lehet egyet, de akár kettőt is engedni: így ahelyett, hogy ráfeszülnénk a megvédésére, inkább vigyük be a kegyelemdöfést, és bontsuk le azt a King Towert!

Jó szórakozást és sok sikert kívánunk a drafthoz! 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva