League of Legends

Csak egy újabb pénznyelő a Teamfight Tactics? – A Little Legendekre a gatyánkat ráfizethetjük

metabro - 12 hónapja

Lehet, hogy a szülők bakkártyájára is szükség lesz.

Új kategóriát kap a League of Legends kliens boltja. A tonnányi kozmetikai tartalom mellé egy újabb almenüpont fog érkezni a Teamfight Tactics játékmóddal, ami a Little Legendek kategóriája lesz.

A Teamfight Tactics a Riot Games saját fejlesztésű autobattler játékmódja lesz a League of Legends-en belül, aminek a Dota 2 Auto Chess volt a legfőbb ihletője. A kiadó úgynevezett Little Legendekkel színesíti a taktikai játékmódot, ezek lesznek azok a karakterek, amelyek minket, játékosokat fognak képviselni. Ráadásul fejleszthetők is lesznek.

Természetesen nem ingyen!

A Teamfight Tactics megjelenésével 6 kicsi legenda lesz elérhető, amiket harmadik szintig fejleszthetünk. Ez persze külsőleg látszani fog, például a fakarddal hadonászó pingvinből pallosos király lesz max szinten. Ezeket a legendákat és fejlesztésüket viszont nem ingyen szerezhetjük meg, az elsőt természetesen megkapjuk a TFT érkezésével, utána viszont minden további karakter 750 RP-ért lehet a miénk.

A fejlesztéseket pedig Rare Little Legends tojásokból nyithatjuk meg, ezek majd 490 RP-be fognak fájni. 

Minden Little Legend hármas szintig fejleszthető, ha ezt elérték, már nem eshetnek a ritka tojásokból. Sőt, a Howling Abyss (ARAM) szerelmesei is kedvelni fogják az új kategóriát, ugyanis minden Little Legend ott fog szurkolni nekünk a pálya szélén, mialatt összecsapunk ellenfeleinkkel.

A Teamfight Tactics játékmód június 25-től lesz elérhető a 9.13-as ciklusban. 

Ezt olvastad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva