Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Fortnite
Ghost Bizzle egy állat: Fegyverek használata nélkül jutott ki a Fortnite World Cupra
Ghost Bizzle egy állat: Fegyverek használata nélkül jutott ki a Fortnite World Cupra

Mondhat bárki bármit, a Fortnite jelenlegi metája minden, csak nem tökéletes. Ezt Bizzle, a Fortnite történetének legjobb versenyzője (jelenleg ő rendelkezik a legtöbb versenyekből felhalmozott pénzdíjjal) tudja jól, ezért úgy döntött, ezen a héten megmutatja az Epic Games-nek, hogy pontosan miről beszélünk, amikor azt mondjuk: "a jelenlegi meta nagyon rossz!".

A Ghost játékosa összességében tét nélkül vágott neki a kvalifikációs hétvégének, ugyanis már az első hétvégén sikerült hivatalosan kijutnia a világkupa döntőjére, ezúttal pedig inkább edzeni és szórakozni jött. Véleménye szerint a jelenlegi formula úgy rossz, ahogy van, ezt pedig minden egyes hétvégén eddig bizonyította. De ekkora extrára senki sem számított, azt mondta, a játék jelenlegi stádiumában képes kijutni a világkupára fegyverek használata nélkül. Ugyan sok követője és rajongója van a játékosnak, a közösségén belül nem sokan fogadtak volna arra, hogy sikerül Bizzle-nek az akció.

Ezzel a stratégiával sikerült zsinórban két mérkőzést is megnyernie, s olyan neveket maga mögé szorítania, mint Ninja, aki egyébként véresen komolyan vette az egész kiírást, eddig pedig se Solo-ban, se Duo-ban nem sikerült kvalifikálnia magát. Bizzle-nek viszont sikerült 52 pontot felhalmoznia, ami ha még nem jutott volna ki a világkupára, elég lett volna neki ahhoz, hogy megváltsa a jegyét a New York-i döntőre.

Persze, amellett, hogy elég röhejes a Fortnite meta, ez a hétvége tökéletesen bizonyította, hogy Bizzle-t méltán tartják az egyik legesélyesebbnek arra, hogy végül megnyerje a Fortnite World Cupot. Aki ennyire képes kiismerni a játékot és átlátni a hiányosságait, okkal van a csúcson.

Ezt olvastad már?

 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Rossz vétó után 2:0-ra verték a SEC elődöntőben a Budapest Five-ot

Nem jött össze az újabb bravúr bravúr, tegnap este elbukta elődöntőjét a BP5.

Harmatgyenge a TOTW 37 - Inkább megjósoltuk a FIFA segítségével az esti EL döntő végeredményét!

Még az EA Sports is Európa Liga lázban ég, valószínűleg ez lehet az oka az eheti förtelmes TOTW-nek.

LOLbox-image

Megint csak hőbörögnek, de nem gondolkodnak a játékosok - Morde ultiját több képességgel is meg lehet szakítani

Ha egy kis időt szánunk rá, máris nem tűnik olyan erősnek és legyőzhetetlennek.

×