Fortnite
Ghost Bizzle egy állat: Fegyverek használata nélkül jutott ki a Fortnite World Cupra
aaron-igrici - Cloud - 1 hete
Címkék: fortnite battle royale Fortnite World Cup
Ghost Bizzle egy állat: Fegyverek használata nélkül jutott ki a Fortnite World Cupra

Mondhat bárki bármit, a Fortnite jelenlegi metája minden, csak nem tökéletes. Ezt Bizzle, a Fortnite történetének legjobb versenyzője (jelenleg ő rendelkezik a legtöbb versenyekből felhalmozott pénzdíjjal) tudja jól, ezért úgy döntött, ezen a héten megmutatja az Epic Games-nek, hogy pontosan miről beszélünk, amikor azt mondjuk: "a jelenlegi meta nagyon rossz!".

A Ghost játékosa összességében tét nélkül vágott neki a kvalifikációs hétvégének, ugyanis már az első hétvégén sikerült hivatalosan kijutnia a világkupa döntőjére, ezúttal pedig inkább edzeni és szórakozni jött. Véleménye szerint a jelenlegi formula úgy rossz, ahogy van, ezt pedig minden egyes hétvégén eddig bizonyította. De ekkora extrára senki sem számított, azt mondta, a játék jelenlegi stádiumában képes kijutni a világkupára fegyverek használata nélkül. Ugyan sok követője és rajongója van a játékosnak, a közösségén belül nem sokan fogadtak volna arra, hogy sikerül Bizzle-nek az akció.

Ezzel a stratégiával sikerült zsinórban két mérkőzést is megnyernie, s olyan neveket maga mögé szorítania, mint Ninja, aki egyébként véresen komolyan vette az egész kiírást, eddig pedig se Solo-ban, se Duo-ban nem sikerült kvalifikálnia magát. Bizzle-nek viszont sikerült 52 pontot felhalmoznia, ami ha még nem jutott volna ki a világkupára, elég lett volna neki ahhoz, hogy megváltsa a jegyét a New York-i döntőre.

Persze, amellett, hogy elég röhejes a Fortnite meta, ez a hétvége tökéletesen bizonyította, hogy Bizzle-t méltán tartják az egyik legesélyesebbnek arra, hogy végül megnyerje a Fortnite World Cupot. Aki ennyire képes kiismerni a játékot és átlátni a hiányosságait, okkal van a csúcson.

Ezt olvastad már?

 

×