Apex Legends

Javíthatják Bloodhound taktikai képességét a második szezonban – Az EA Play demo legalábbis ezt mutatta

metabro - 12 hónapja

Jó irányba halad az Apex Legends.

Megmondom őszintén, az egyik leginkább várt előadásom volt az EA Play-ről az Apex Legends-é. Tudtam, hogy tele van potenciállal a cím, s szomorú voltam eddig, hogy a lehetőségeit nem használta ki a kiadó. Ám most úgy tűnik, hogy jó irányba tereli a játékot a Respawn, még ha nem is lesz tökéletes, de biztosra veszem, hogy sokkalta jobb lesz, mint eddig volt.

Új fegyver, új karakter, felturbózott Battle Pass és játékbeli események, esetleges pályaváltozások. Vagyis minden, ami tartalom és minden, ami eddig úgy hiányzott, mint éhes gyereknek egy falat kenyér. Ráadásul ez csak az, amit eddig bejelentettek, biztosan sokkal több mindent tervez a Respawn és az EA a második szezonra, ez abból is látszik, hogy a szemfüles játékosok olyan újdonságokat tudtak kiszúrni a bemutató videóból, amit egyébként meg sem említettek a fejlesztők.

Ilyen például Bloodhound "Eye of the Allfather" nevű taktikai képessége, ami egy rövid időre szkenneli a környezetet és megmondja, hogy merre található ellenfél. Jelenleg elég béna a szóban forgó képesség, ugyanis ha a szkennerünk talál egy ellenfelet, annak bizony az aktuális helyzetét nem látjuk, csak azt, hogy hol volt abban a pillanatban, amikor a képességünk kiszúrta.

Az EA Play-en bemutatott demoban azonban a képesség egy új fajtáját szúrták ki a szemfüles nézők, s ha tényleg igaz, ami a videóban látható, Bloodhound a második szezonban komoly buffot kaphat! Az Eye of the Allfather új verziójával a beszkennelt játékos mozgása is látható, vagyis ez már tényleg "taktikai képességnek" érződik, arról nem is beszélve, hogy a csapattársak is láthatják azt, amit Bloodhound.

Kíváncsian várom, hogy Bloodhound buffja mellé még milyen további karakter változtatás érkezik a Season 2-vel!

Ezt láttad már? 

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva