Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Fortnite
Jöhet egy kis bújócska? Érkezik a népszerű Prop Hunt játékmód a Fortnite-ba!
Jöhet egy kis bújócska? Érkezik a népszerű Prop Hunt játékmód a Fortnite-ba!

Szerencsénkre a Fortnite adatbányászok szüntelen kutatnak új tartalmak után a játékfájlokban. Ezúttal egy nagyon különleges fegyver és LTM nyomaira bukkantak. Könnyen lehet, hogy nagyon hamar megérkezik a más játékokban nagyon kedvelt Prop Hunt játékmód! 

Nem tudod mi az a Prop Hunt? Nagyon egyszerű szabályok garantálják a szórakozást: a játékosok két csoportra oszlanak fel, az egyik csapat célja az, hogy valamilyen pályaelemnek vagy tárgynak (pl. ammo box) álcázva magát elbújjon a másik csapat tagjai elől. Természetesen megadott időkeretek vannak például az elbújásra és a játékosok megtalálására, így dől el melyik oldalé lesz a győzelem.

 

Az első képen a Prop-o-matic "fegyver" statisztikáit és ikonját láthatod. Valójában ez nem egy igazi fegyver, valószínűleg ezt használva vehetjük majd fel egy-egy pályaelem alakját a pályán. A fenti tweetben pedig meghallgathatod az LTM hangfájljait.   

In-game is megtekinthetjük a Prop-o-matic-ot a fenti kis videóban. Reméljük az Epic kellő figyelemmel kezeli majd ezt a játékmódot és tartalmas szórakozást nyújthat a játékosoknak. Kíváncsian várjuk! 

 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×