Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
Fortnite
Ninja közel 5.5 millió forintot nyert "kő,papír,ollóban" Gotaga ellen - A pénzt jótékony célokra fordították
Ninja közel 5.5 millió forintot nyert "kő,papír,ollóban" Gotaga ellen - A pénzt jótékony célokra fordították

Négy nagy sikerű Fortnite játékos és streamer, Ninja, Gotaga, FaZe Jarvis BrokyBrawks egy jótékonysági stream keretein belül több millió forintot gyűjtött össze az Alzheimer kór kutatásának támogatására.

Persze nem lennének a "szórakoztató iparban", ha csak úgy elutalták volna a pénzt a kijelölt számlákra, a négy játékos egy egyszerű kihívással színesítette a streamet, a teljesítményük alapján gyűjtöttek pénzt, s a négyes aktuálisan leggyengébben teljesítő játékosának kellett az adott összeget kifizetnie. Az első mérkőzésen 5 dollárt ért egy kill, vagyis ha a négyes 5 killt szerzett, akkor a legrosszabbul teljesítőnek 25 dollárt kellett elutalnia jótékony célból.

A srácok annyira belejöttek, hogy az utolsó körben 1000 dollárt (közel 300 ezer forint) értek  a killek, tehát mindenki igyekezett a maximumot hozni, nemcsak azért, mert így egy zsák pénzt tehetnek le az asztalra a kutatás támogatása céljából, hanem azért is, mert ugyan nemes a cél, itt azért már nem fillérekről van szó, vagyis bármelyikőjük pénztárcája megérezné.

Ninjáéknak végül 19 ezer dollárt, vagyis közel 5.5 millió forintot sikerült az utolsó körben összehozni, ebből FaZe Jarvis 15 killt hozott, Gotaga és Ninja pedig kettőt-kettőt. Mivel ebben az esetben nem lehetett tisztán eldönteni, hogy az amerikai, vagy a francia volt a rosszabb, úgy döntöttek, egy "kő,papír,olló" menet fog dönteni a pénz sorsáról. Pontosabban arról, hogy végül kinek a számlája fogja "bánni" Jarvis emberfeletti teljesítményét.

Az összecsapást Ninja nyerte, így Gotagának kellett kiizzadnia végül magából a nem éppen elhanyagolható összeget. A cél biztosan megszépítette a helyzetet, a francia Fortnite mogul biztosan meleg szívvel ajánlotta fel az összeget.

Ebből is látszik, hogy mennyire erős a Fortnite közösség!

Ezt láttad már? 

A

×