Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
Fortnite
Saját skint terveztek a svédnek - Így nézne ki PewDiePie a Fortnite világában
Saját skint terveztek a svédnek - Így nézne ki PewDiePie a Fortnite világában

Ninja és PewDiePie összeállt egy csapatba, hogy megmutassák mire képesek Keemstar Friday Fortnite versenyszériájának második játékhetén. A duó végül a 9-12. helyen végzett, de ez is csak azért tudott összejönni, mert félúton a svédet leváltotta TimTheTatman.

Természetesen mindenki, aki valamennyire is jártas a Fortnite világában, tudta, hogy összességében ez a duó "halálra" van ítélve, ugyanis PewDiePie érdemben sosem játszott a Fortnite-tal, egyetlen egyszer streamelte, amikor a T-Series-zel folytatott "feliratkozó-háborút" elkezdte elveszíteni, így kétségbeesésében a Fortnite közösséghez fordult segítségért. (Persze ez is inkább poén volt, mint komoly segélykérés...)

A két videós egyértelműen jól érezte magát a Friday Fortnite versenyén, a nézők pedig mondhatjuk, hogy azt kapták, amire vágytak. Hamisítatlan PewDiePie poénok és lenyűgöző Ninja játékmenet.

Olyan közösségi tagok is voltak, akiknek annyira tetszett a kollaboráció, hogy PewDiePie-t szabályosan a Fortnite Battle Royal világába pakolnák. Ilyen például RomanPsd, aki elkészítette Felix saját exkluzív skinjét, ráadásul olyan minőségben, hogy a publikálásra pár órával már több ezer upvote-ot kapott a mű.

Nem ez az első eset, amikor PewDie-t a játék univerzumába kívánják a játékosok, mint említettem, néhány hónappal ezelőtt már megpróbálkozott a játékkal a svéd, s már akkor is többen úgy gondolták, helye lenne a Youtubernek a játékban. 

Mindenki döntse el maga, hogy melyik koncepciót látná szívesebben a játékban, ám az biztos, hogy kissé erős lenne, ha a svéd előbb kapna exkluzív skint a játékban, mint azok, akik ténylegesen híressé tették a Fortnite Battle Royale-t. Itt akár Ninjáról is beszélhetnénk!

Ezt láttad már?

×