Fortnite

Fortnite World Cup hőtérkép: Ezeket a helyszíneket kedvelik leginkább a profik!

metabro - 12 hónapja

Komoly elemzések folynak a háttérben.

A Fortnite World Cup Solo kvalifikációk múlt hétvégén lezárultak. Több ezer meccsen keresztül küzdött meg a rengeteg játékos, hogy végül az igazán profik New Yorkban csapjanak majd össze az offline döntőn. Természetesen a komolyabb csapatok folyamatosan elemezték a meccseket, így segítve a saját leigazolt játékosaikat. Derkazzz, a Solary csapat elemzője a harmadik héttől kezdve hőtérképeket készített a lejátszott meccsekről. Ezeket kivételesen megosztotta a közösséggel is. Nézzük is!

Minden egyes Solo hétről készült egy heatmap/hőtérkép és egy hisztogram. A heatmapen értelemszerűen a kék területek a legkevésbé népszerű helyek, a piros/feketék pedig a leginkább kedveltek. A histogramon pedig a helyekre lebontott átlagos játékosszámot láthatjuk, néhány helyen francia nyelven látjuk a helyneveket, ezen a fenti kép segíthet ahol az angol és francia neveket is láthatjuk. 

Week 3 Solo – Heatmap & Histogram

Week 3 Heatmap

Week 3 Histogram

Week 5 Solo – Heatmap & Histogram

Week 5 Heatmap

Week 5 Histogram

Week 7 Solo – Heatmap & Histogram

Week 7 Heatmap

Week 7 Histogram

Week 9 Solo – Heatmap & Histogram

Week 9 Heatmap

Week 9 Histogram

A Solary csapatának hála értékes információkkal gazdagodhattunk és kicsit betekintést nyerhettünk abba is, hogy a háttérben min is dolgoznak a komolyabb szervezetek. 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva