Fortnite

Eltakarították a Boom Bow-t a Team Rumble LTM-ből – Nem győzték kivárni a frissítést, hotfix formájába érkezett

metabro - 1 éve

Itt az a csoda, hogy mi tartott ennyi ideig...?

A Team Rumble LTM lényegében a Fortnite Battle Royale deathmatch módja. Úgy ahogy van szembe megy azzal, ami egy Battle Royale-nak lennie kéne, biztos ezért is olyan közkedvelt a mód, ugyanis amellett, hogy végtelenül akció dús, könnyedén kikapcsolja a játékosokat pár megfeszített Battle Royale után. Vagy éppen előtt…

A módban két csapat csap össze, a cél pedig, hogy az egyik elsőként érje el a kiírt ponthatárt. Értelemszerűen minden kill egy pontot jelent, a játékosok pedig annyiszor élednek újra, ahányszor csak akarnak, vagy éppen tudnak. Az újraéledés után a levegőből folytatjuk a kört, gliderrel a kezünkbe, s navigálhatjuk vissza magunkat a csatatérre. Szerencsére minden korábbi felszerelésünk megmarad.

Mivel az újraéledés után 100 HP-val folytatjuk a kört, így voltak olyan fegyverek amik túlzottan is opresszívnek minősültek a Team Rumble módban. Ilyen volt például a Boom Bow, ami képes volt egy lövéssel elpusztítani bárkit, akinek nem volt pajzsa.

A múltidő használata nagyon fontos, ugyanis mostantól már nem érhető el a fegyver a Team Rumble LTM-ben, egy hotfxnek köszönhetően eltávolította a repertoárból az Epic Games.

Mindennek nagyon örülünk, látszik, hogy foglalkozik a játékkal a kiadó, ám azt nem hiszem, hogy bárki meg tudja nekem magyarázni, miért is kellett ezt ennyire sietve javítani. Mármint a mai nap jól tudjuk, hogy érkezik az aktuális frissítésciklus tartalomfrissítése, igazán könnyen belepakolhatták volna a csomagba a Boom Bow eltávolítását a Team Rumble-ből, ez a pár óra már igazán nem számított volna. Elvégre ha eddig jó volt

Ezt olvastad már?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva