R6

Nem megy a javítás: glitch miatt ismét kivették Clash-t és a Deployable shieldet

metabro - 12 hónapja

Visszatért a hiba.

Emlékezhettek arra, hogy az előző szezon végén Clash, a Claymore és a Deployable shield súlyos glitch-eket okozott a játékban – erre gondolunk:

Nos nem is sikerült maradandóan azóta megoldani őket: átmenetileg ugyan elvileg sikerült, de gyakorlatilag a Claymore-t kivéve minden ismét bebugolt, ráadásul az önmagát visszaállító rendszer is befuccsolt. Ebben a Reddit posztban számolt be a fejleményekről a kiadó:

"Noha úgy engedtük szabadon Clash-t és engedtük használatra a Deployable Shieldet, hogy ha valaki előhozza a bugot, annak visszaállítsa a rendszer eredeti állapotára, még mindig voltak olyanok, akik előhozták a glitch-et. 

A csapatunk kiad egy szerver oldali frissítést a mai nap során, melyben Clash-t és a pajzsot elérhetetlenné tesszük mindaddig, míg nem sikerül megoldani a hibát". 

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy Clash nem választható konkrétan az operátor kiválasztó résznél, azonban a pajzs igen, de aztán nullát ír játékon belül elérhető mennyiségnek – magam részéről megszokásból már megszívtam 1-2x, nem igazán értem, hogy miért nem lehet ugyanazt tenni, mint az angol védőnél. 

Képtalálat a következőre: „clash rainbow six siege”

Szomorú, hogy ennyire nehezen sikerül megoldani a hibát, de az mindenképp örömteli, hogy gyorsan cselekszik a Ubisoft – már bent van az említett frissítés. 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva