Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Gaming
Szeretnéd mesterien használni a Graveyardot? Akkor ezt a 3 tippet fogadd meg!
Szeretnéd mesterien használni a Graveyardot? Akkor ezt a 3 tippet fogadd meg!

Aki követi a nagyobb Clash Royale youtubereket, annak ErnieC3 nevét nem kell bemutatni: rengeteg jó tartalma van, de szerintünk az egyik legkiválóbb az, amikor megoszt (általában valahol 10 és 15 közötti mennyiségben gondolkodhatunk) tippeket egy adott lapról. Mi ezeknek a rövidített verzióját szoktuk elhozni nektek, mivel jó pár olyan található ezek között, ami tényleg csak a kezdőknek újdonság. 

Ezúttal a Graveyard volt terítéken: nézzük is meg a 3 legfontosabb tanácsot a laphoz! 

1. Tankkal még jobb

Azt pontosan tudjuk, hogy Poison és Freeze varázslattal rendszeresen kombinálják a kártyát (így kiiktatva a csontvázakra leselkedő veszélyeket), azonban egy dolgot elég ritkán látni: a tankkal való párosítást. A videón épp egy Giant Skeleton fogja fel a torony sebzésének egy részét, mely eredményeképp elég komoly kis sebzést lehet kiosztani a kis csontikkal. 

2. Minimum két támogató spell

Van, hogy mindössze Poison vagy Freeze vagy a Graveyard paklikban, pedig bizony nem árt akár egy Tornádót sem betenni: az alábbi szituációban bemutatja a videós, hogy a King's Tower mögé rakott countert (Princess) ki tudjuk húzni ennek segítségével, hogy a csontvázak bevigyék a végső döfést. 

3. Kerüljük a "jóslást" 

Pontosan tudja 1-1 jobb ellenfél, hogy önmagában nem fogunk útjára ereszteni egy Graveyardot. Épp erre számítva valószínű betart védekező egységet, tehát ha úgymond üresbe befagyasztjuk a tornyot arra számítva, hogy jön rá egyből a védelem, akkor simán counterelhetik a csontvázakat egy Poisonnel például. 

Nézzétek végig nyugodtan az egész videót: a jelenlegi challenge-hez is hasznosak a tippek! 

 

Olvastad már ezeket a cikkeket?
×