Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Gaming
Következő állomás: Szolnok! Országos gamer napok roadshow és retro konzol kiállítás
Következő állomás: Szolnok! Országos gamer napok roadshow és retro konzol kiállítás

Plazában rendezett gaming eseményből már sokat láttunk itthon, az Indotek Group legújabb rendezvénysorozata azonban biztosra mondhatjuk, egyedülálló kezdeményezés. A cég egy 10 állomásos gamer roadshow és a plazákban eddig sosem látott retro konzol kiállítás segítségével kóstol bele a gaming világába.

Az országos plaza turné következő állomását 06.18. és 06.30. között a Szolnok Plaza területén tekinthetik meg az érdeklődők, kicsik és nagyok egyaránt. A széles programválaszték ugyanis egyszerre fedi le a modern technológiákat és a ma már klasszikusnak számító gamer kellékeket.

A retro konzol kiállításon a 80-as évekből indulva tanulmányozhatjuk át a gamer világ hőskorszakából származó konzolokat, igazi ritkaságoknak számító darabokkal együtt. És csak hogy minél nagyobb legyen a kontraszt, a legrégebbi darabok mellett közvetlenül ott lesznek a csúcskészülékek is.

A következő konzolokkal találkozhattok a rendezvényen:

  • XBox Classic, Xbox 360, Xbox One, Xbox One X, Xbox One Kinect
  • Playstation 1, Playstation 2, Playstation 3, Playstation 4, Playstation Portable (PSP), Playstation Vita, Playstation VR
  • NES, SNES, Nintendo 64, Nintendo Game Cube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, Nintendo Switch, Gamboy
  • Sega Mega Drive, Sega Master System, Sega Saturn, Sega Dreamcast, Sega Game Gear

A kilátogató közönség a kiállítás utolsó hétvégéjén természetesen ki is próbálhatja a legújabb konzolokat, így megismerkedhetnek a gaming új dimenzióival is.

A konzolok próbálgatásában megfáradt gamereket egy szoborkiállítással várják a szervezők, ahol kedvenc játékaink ismert szereplőivel találkozhatunk. Részletgazdag művek, igazi ritkaságok. És ha már ritka alkalmak, természetesen egyetlen ilyen rendezvényen sem maradhatnak el a sztárvendégek, ismert YouTuberekkel lehet majd fotózkodni, és persze a dedikálás sem marad el.

Az országos roadshow összesen 10 plazába látogat el Magyarországon.

Szolnok Plaza Gamer Napok konzol- és szoborkiállítás: június 18-30.

Kipróbálható csúcskonzolok: június 29-30.

Youtuber közönségtalálkozó – 2019.06.29 szombat: Paplovag és Kovács Zsolti vár titeket.

A programváltozás jogát a szervezők fenntartják.

Ajánljuk még
×