Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
R6
Őt tuti beraknánk a Ubisoft helyében: íme Atrax, aki új dimenziót nyitna meg a vertikális védekezésben
Őt tuti beraknánk a Ubisoft helyében:  íme Atrax, aki új dimenziót nyitna meg a vertikális védekezésben

Néha úgy érzi az ember, hogy a Ubisoft kezd kifogyni az ötletekből: újrahasznosított ötletek, szerepcsere - nem idegen szavak, ha az elmúlt időszak operátoraira nézünk. 

Talán itt lenne az ideje kicsit aktívabban nézni az internetet! 

Pláne amiatt, hogy jó pár elég jól kidolgozott, ötletes (sokszor hasznos) operátort alkot meg a közösség. Most megmutatunk nektek egyet, aki a védőket segítené: ő Atrax, a vertikális védekezés koronázatlan királya. 

Nem egy tökéletesen kidolgozott koncepció (pl. hiányzik a sebesség-páncél arány), a fegyvereken is ugorjunk tovább (sztenderd SMG/Shotgun, másodlagosnak meg pisztoly felállás), a lényeg a unique gadget. 

Egy olyan fegyverről van szó, mely kilő egy fém hálót (kettő darab van belőle neki). Ez a háló falakra, illetve nyílásokra tapad és fedi le (természetesen csak olyanra, amit amúgy tudnánk reinforce-olni). 

Ezután felnyithatjuk (akár a Shotgunját használva) a nyílást, melyen innentől át lehet látni (és lőni). A hard breacherek (Hibana, Thermite, Maverick) képesek egyedül áthatolni rajta (lőni és látni ők is tudnak) - Bandit és Kaid meg tudná tölteni ezeket elektromossággal). 

Remek ötlet, új lehetőségeket nyitna meg a védőknek arra, hogy bizonyos pályákon a legfelső nyílásokat is bevédjük (hogy ne menjünk messze, a reworkolt Kafén immáron ugye kettő van a legfelső emeleten), de tényleg lehet taktikailag is nézni az átlőhetőség miatt. 

Olvastad már ezeket a cikkeket?
×