Fortnite

Gyorstüzelő Shotgun?! – A Drum Shotgun lehet a Fortnite következő fegyvere

metabro - 8 hónapja

Megérkezett a v9.30-as frissítés, benne egy új tárggyal, jó pár vaulttal és némi játékmenet változással. Persze ez csak a jéghegy csúcsa, ugyanis ezek a frissítések egy egész ciklust készítenek elő, így a forrásfájlok rendesen meg lettek pakolva rejtett tartalmakkal. Rejtett tartalom alatt viszont nemcsak a titkosított kozmetikai elemeket értjük, hanem bizony a tartalomfrissítésekkel megjelenő új tárgyakat és fegyvereket is.

Ezúttal a forrásfájlok között az adatbányászok egy eddig még sosem látott fegyver modelljét és megnevezését találták, úgy fest, hamarosan a shotgun kategória újból "három fősre" bővül.

Előkerült ugyanis a Drum Shotgun, a Fortnite sorozatlövő shotgunjának modellje!

 

Ilyen jellegű shotgun még nem volt a Fortnite-ban, ám azok, akik néha-néha elvándoroltak az Apex Legends világába, már láthattak olyan fegyvert, aminek a működése feltehetően hasonlítani fog a Drum Shotgun működésére. Az Apex-en belül ezt a fegyvert Eva-8 Auto-nak hívják, ami, ahogy a nevéből is kivehető, egy automata shotgun. Igazán lenyűgöző a lőgyorsasága, ám ennek eredményeképpen már középtávra sem sebez túl nagyot, így nagyon fontos, hogy az ellenfeleink arcába toljuk, különben nem ér túlságosan sokat.

Hogy a Fortnite-ban pontosan milyen szerepet fog betölteni a Drum Shotgun, azt még természetesen nem tudni, de minél közelebb kerülünk a megjelenéshez (ami könnyen lehet már jövőhéten elérkezik), felbukkannak majd a statok, abból pedig könnyebb lesz jósolni. Egy biztos, az Eva-8 és a Drum Shotgun modellje kísértetiesen hasonlít egymásra, így valószínűleg a működésük sem fog különösképpen különbözni.

Ezt láttad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva