League of Legends

Exkluzív csomagot kapott az SKT-től Tyler1 – Közös szobruk is van már Fakerrel

metabro - 8 hónapja

Jobb később, mint soha, tartja a mondás. Biztosak vagyunk abban, hogy jelenleg ezt maga Tyler1 is megerősítené, ugyanis legutóbbi közvetítése során egy olyan csomagot bontott ki a nézőivel, mi mondjuk már egy jó ideje úton van, ám tele van értékes ajándékokkal.

A feladó viszont sokaknak meglepő lehet, Tyler az SKT T1-tól, vagyis Faker csapatától kapott ajándékcsomagot!

A csomaghoz járó levélben az SKT vezetősége azt írta, remélik Tyler szurkolni fog nekik az MSI során, a csomagot pedig a tavaszi bajnoki címük megünneplésének okán készítették a híres amerikai streamernek.

Egy hivatalos SKT sapka és trikó mellé a klub egy dedikált mezt is csomagolt a dobozba, mindenki aláírta a fehér T1 mezt, aki kivette a részét az SKT tavaszi bajnoki győzelméből.

Ám ez nem minden! 

Sokan már ennyitől is bőven eldobnák a hajukat (Tyler1 mondjuk pont nem…), de az SKT itt még nem állt meg. Készítettek egy exkluzív szobrocskát, amin Faker és Tyler1 áll egymás mellett, s még saját kis névtáblájuk is van. A streamernek egyértelműen leesett az álla, valamint abban is biztosak vagyunk, hogy jól esett neki, amikor meglátta, a szobrocskán az ő figurája magasabb, mint Fakeré. (Mondjuk ez amiatt is lehet, hogy Faker jobb lábfeje hiányzott a videóban, remélhetőleg csak a dobozban bújt meg!)

Igazán meglepő és hatalmas gesztus ez az SKT-től, lehetséges, hogy ha időben érkezik a csomag, akkor Tyler1 tudott volna annyi erőt küldeni a csapatnak, hogy jól szerepeljenek az MSI-on. Így viszont ezúttal európai győztest arattunk a G2 "személyében".

Ezt láttad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva