Fortnite

GG Epic, ez most tényleg jó lett: a profiknak egységesen tetszett a legújabb frissítés

metabro - 8 hónapja

Tegnap megérkezett a V9.30-as frissítés a játékba, mely egyelőre úgy tűnik, hogy osztatlan sikert aratott – tartalmát lentebb tekinthetitek meg:

A játékosoknak is tetszett, illetve a profik is megszólaltak a patch kapcsán: most ebből mutatunk nektek egy válogatást a Fortniteintel oldalának a segítségével. Kivel mással kezdhetnénk, mint a Fortnite egyik legnagyobb arcával: Ninja alig várja, hogy hazaérkezzen a nyaralásból, ugyanis ez a frissítés ránézésre szenzációs lett.

Nate Hill tovább ment: büszke az Epic Games-re, mert meghallgatták a közösség akaratát és ez alapján egy jó patch-et hoztak össze. 

Volt, aki kissé szűkszavúan, a maga módján mindenki nevében megköszönte, hogy a Shotgunra váltás késleltetését kivették:

Ez a frissítés Epic! A szójáték sem maradhatott el természetesen, azonban most nem egy szarkasztikus mémet közölt a KFC Gaming oldala:

Az egyik dicséret az új Chug Splash-t illeti: Sypher kiválóan példázta az alábbi klipben azt, hogy a tárgy hasznos, de nem OP, ugyanakkor rengeteg szituban jó, ha ügyesek vagyunk – Nickmercs köszönhette életben maradását ennek. 

Az olyan apróságok is nagyon feldobták a frissítést, mint a pályán elhelyezett strandlabdák: Dakotaz szórakozott az egyikkel egy jó sort. 

 Zárásképp nézzük meg TSM Myth táncát, aki szimplán annyit írt, hogy "az emberek reakciója a patch-re":

Nos valóban jó lett, GG Epic Games! 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva