Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
Fortnite
Jöhet a szőnyegbombázás?! - Hamarosan érkezhet az Air Strike tárgy a Fortnite-ba
Jöhet a szőnyegbombázás?! - Hamarosan érkezhet az Air Strike tárgy a Fortnite-ba

Még csak egy napos a v9.30-as ciklus, de már rendesen szétkapták az adatbányászok az új fájlokat. Egy csomag új kozmetikai tartalom szivárgott ki, valamint azt is tudjuk, hogy a következő fegyvere a játéknak nagy valószínűséggel egy sorozatlövő shotgun lesz, a Drum Shotgun.

Ám mint kiderült, mivel ezúttal nem két hétre tervez a 9.30-cal a kiadó, sokkal több minden van a forrásfájlok között, mint azt elsőre gondolták. Szépen lassan előkerült egy újabb, eddig még nem látott tárgy, az Air Strike!

Hogy pontosan mennyire lesz erős az item azt nem tudni, de már a nevéből kikövetkeztethető, meglehetősen kellemetlen pillanatokat fogunk tudni okozni ellenfeleinknek. Főleg a játék vége felé, amikor az építőpárbajok közepette egyszer csak nyakon csap majd minket egy hatalmas rakétaeső...

Sőt, a tárgy már valószínűleg átlépte a "tervezett" stádiumot, ugyanis a fájlok között már saját hangfájlokat is találtak az Air Strike-hoz, amik maradjunk annyiban, lehengerlően hangzanak.

Aggodalomra semmi ok, könnyen lehet, hogy nem a normál módokba érkezik a tárgy, el tudjuk képzelni, hogy egy ötletes LTM-et talált ki köré az Epic és ezzel nem fogják befolyásolni azok játékát, akik nyugodtan szeretnék élvezni a Fortnite alap játékmenetét. Persze mindig lehetséges, hogy húz egy "Infinity Blade"-et a kiadó, de bízzunk benne, hogy azt a hibát többször már nem játsszák el.

Ezt olvastad már?

 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×