Fortnite

Summer Drift egy exkluzív stílus lesz az Epic Games Support szerint – Ám a fájltípusok nem ezt mutatják

metabro - 7 hónapja

Felhördült a Fortnite közösség a v9.30-as kozmetikai tartalmak láttán, az új hullámba ugyanis bekerült egy olyan skin, ami már korábban egy Battle Pass csomag tartalma volt, csak éppen ezúttal más kiadásban. Ez az Outfit nem más, mint Summer Drift, a negyedik szezon Driftjének nyárias kiadása.

Adva volt tehát a kérdés, hogy ezzel most totálisan elértéktelenedik egy Battle Pass skin, elvégre ezeknek az exkluzivitás volt a húzóereje, vagy valamilyen érthetetlen oknál fogva az Epic Games tovább növeli a negyedik szezonnal érkező skin értékét azzal, hogy két új stílus érkezik hozzá. Maradjunk annyiban, hogy egyik variáció sem feltétlenül racionális…

FireMonkey felkereste az Epic Games Supportot ezzel a kérdéssel, a válasz pedig igazán meglepő volt, az információs központ szerint a Battle Pass skin fog exkluzív új stílusokat kapni, ami abból a szempontból érdekes, hogy a Summer Drifthez tartozó fájlok (Outfitek és a Dual Pickaxe) Item Shop tárgyakként vannak feltüntetve a forrásfájlok között.

Ezt a történetet már tényleg csak az tudná tetézni, ha kiderülne, Summer Drift és a hozzá tartozó kiegészítők tényleg az Item Shopba érkeznek, de akinek megvan az eredeti Drift, az megkapja ajándékba őket. Diplomatikus megoldásnak tűnik, de ez egy következő acsarkodáshoz vezethet. Nem vagyunk biztosak abban, hogy ezt alaposan végiggondolta a kiadó!

Ezt olvastad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva