Fortnite
Új formában térhet vissza hamarosan a Revolver a Fortnite-ba
Új formában térhet vissza hamarosan a Revolver a Fortnite-ba

A Revolver mindig is egy megosztó fegyvere volt a Fortnite-nak. A legelső kiadás többször is megnyerte a játék legutáltabb fegyverének szavazását, így a sokadik nekifutásra úgy döntött az Epic Games, hogy a széfbe helyezi a kézifegyvert.

Minderre nemsokára megérkezett a Six Shooter (hatlövetű) a Battle Royale-ba, ami összességében nem volt sokkal jobb megoldás az eredeti Revolvernél. Persze ezt is kicsinálta a közösség, nemsokkal a megjelenése után a Six Shooter is a vaultban végezte.

Most viszont úgy tűnik, hogy harmadjára is nekifut ennek a fegyvertípusnak (már ha a mechanikát nézzük) az Epic, előkerültek ugyanis adatok egy felturbózott Revolverről, ami hamarosan Epic és Legendary verzióban érkezhet meg a Battle Royale módba.

Az adatok alapján egy meglehetősen gyors fegyvert fogunk kapni, a lőgyorsasága elfogadható, már csak azért is, mert 0.75 másodpercenként lőhetünk vele, s minden találat 63/66-ot fog osztani az ellenfelekbe. (A sebzés természetesen attól függ, hogy Epic, vagy Legendary verzió van-e a kezünkben.)

Értelemszerűen hat golyónk lesz egy tárban, az újratöltés pedig közel 2 másodpercig fog tartani, ami nem túl jó, de nem is tragikus. Az építményekbe pontosan annyit fog sebezni, mint a játékosokba, vagyis egészen jól lehet majd falakat dönteni vele. Medium ammo típust fog használni, mint az Assault Rifle-ök.

Pontos megjelenési dátumot nem tudunk, de ha már statisztikái és modelljei is vannak egy tárgynak, az bizony azt jelzi, hogy nem vagyunk távol a debütálástól!

Borító: dexerto

Ezt olvastad már?

 

Olvastad már ezeket a cikkeket?

A végére elfogyott a finn csoda: újabb unalmas Major döntő, újabb Astralis siker

A harmadik Majorjüket nyerik a dánok, látszólag el sem fáradtak a döntőben,

Zsinórban második hónapja zuhan az Apex Legends összbevétele

Egyáltalán nem áll jól az Apex Legends szénája, nagyon jönnie kellene már a második szezonnak!

A PUBG Corp. tévedett - Feloldották Szab1s banját

A PUBG Corp. tévedett, de elég sokáig tartott, mire beismerték...

×