Gaming

Egy machetével kergette el a 11 éves fiú otthonából a játéktolvajt

metabro - 1 éve

A fiatal nem bánt kesztyűs kézzel a tolvajjal.

A fiatal nem bánt kesztyűs kézzel a tolvajjal.

A szórakoztató elektronikai eszközök továbbra is rendkívül népszerűek a tolvajok között. Ezúttal az amerikai Észak-Karolina államban próbálkozott egy betörő a könnyebb pénzszerzés lehetőségével. A 19 éves Jataveon Dashawn Hall az ablakon keresztül tört be az ingatlanba, ahol a 11 éves Braydon Smith épp egyedül tartózkodott. A betörő felkapott egy gázpisztolyt, majd a fiút a szekrénybe kényszerítette. A 11 éves Braydon nem ellenkezett, habár tudta, hogy a fegyver nincs töltve.

Ezek után a betörő a nappaliba ment, hogy elvegye a fiú telefonját, hogy az később se tudjon telefonálni a rendőröknek, de ezalatt Braydon kijött a szekrényből és a falról leemelte egy machetét, amivel hátulról fejbe vágta a gyanúsítottat. A 19 éves fiú válaszul először hasba, majd fejbe rúgta a gyereket. Nemsokkal később viszont észrevette, hogy vérzik, ekkor a zsákmányolt TV-t és videójátékokat hátrahagyva a közeli kórházba sietett. 

Mire a kórházba ért a család már értesítette a hatóságokat, de mire a rendőrök kiértek a fiúnak sikerült elszöknie, de később az anyja lakásán megtalálták a hatóságok. A betörés mellett kiskorú ellen elkövetett támadással is vádolják. A 11 éves Braydont azonnal felkapta a közösségi média, ami nem csoda, hiszen a történet megszólalásig hasonlít a Reszkessetek Betörők klasszikushoz.

Forrás: Gamerant

Ezt olvastad már?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva