Gaming

“Ezt az élményt semmilyen más szimulátor nem adja meg” – júliusban érkezik a Truck Racing Championship

metabro - 1 éve

A kamionos EB hamarosan a Steamre is beköltözik, június 22 és 23 között pedig a Hungaroringen gyűrik egymást az 5 tonnás monstrumok.

Aki szerette a Euro Truck Simulator 2-t, az most jól figyeljen! A kamionok szerelmesei ugyanis végre megkapják a régóta várt hivatalos FIA szimulátort, a Truck Racing Championshipet. A technikai versenysportok tehát újabb esport vonallal próbálnak a fiatalabb korosztály felé is nyitni, teszik mindezt talán az egyik legkülönlegesebb szegmenssel.

A június 22 és 23 között, a Hungaroringen rendezett Kamion EB és Fesztivál során erről a különleges hangulatról és izgalmas versenysportról mindenki a saját szemével is meggyőződhet.

A kamionversenyek persze eddig sem álltak távol a gamerektől. Az évek óta rendszeresen megrendezett Kamion EB és Fesztivál például minden évben műsorára tűzte a szimulátoros játékokat is. Mostantól, hogy a versenynek hivatalos játéka is lesz, ez az együttműködés csak még szorosabb kapcsolatot feltételez.

Magyarország leghíresebb kamionversenyzője, a kétszeres Európa-Bajnok Kiss Norbi ráadásul szintén fontos kapocs a gaming és a sport között. Világra szóló sikerei mellett ugyanis lelkes gamer, aki a lövöldözős játékoktól a szimulátorokon át az online közvetítésekig sok mindenből kiveszi a részét.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by metabro.hu (@metabro.hu) on

A júliusban megjelenő játék előrendelői ára 15.000 forint környékén mozog.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva