Fortnite
Hivatalos: Summer Drift önálló, Item Shop skin lesz
Hivatalos: Summer Drift önálló, Item Shop skin lesz

A v9.30-as ciklus egyik legnagyobb közfelháborodását a Summer Drift skin érkezése szította. Persze összességében semmi baj nincs a karakterrel, ízléses alapformát kapott, amit egy ötletes feloldható stílussal fejelt meg a kiadó. A történetben csak egyetlen bökkenő található, ami nem más, hogy Drift már az ötödik szezon Battle Pass csomagjában egyszer már felbukkant.

Eddig úgy szólt a fáma, hogy azért éri meg Battle Passt vásárolni, mert telis tele van értékes kozmetikai elemekkel, amik ráadásul még exkluzívak is, vagyis csak és kizárólag a csomagból elérhetők. Nos, egy hónapon belül már kétszer is elgáncsolja ezt a meghatározást az Epic Games, a hivatalos John Wick megjelenése után (elődje a Season 3-as Battle Pass Reapere) ezúttal Drift értéke fog szignifikánsan csökkenni, ugyanis a kiadó hamarosan egy nyári verziót készít, kizárólag az Item Shopba.

A tegnapi nap cikkeztünk a helyzetről, ám akkor még csak egy Epic Games Support levél volt a birtokunkban, amit nem is terveztünk véresen komolyan venni. Köztudott, hogy az ilyen jellegű segélyszolgálatok nem látnak bele a fejlesztők munkatervébe, vagyis bármi amit mondanak, csak félig kezelhető hivatalosnak egy ilyen helyzetben. A Support level szerint Summer Drift egy ajándék stílus lesz azoknak, akik rendelkeznek Drifttel az ötödik szezonból. Nos, ez az információ alig lett egy napos, egy Epic Games alkalmazott Redditen le is robbantotta a híreszteléseket.

Hivatalos tehát, Summer Drift nem egy ajándék stílus lesz, hanem egy önálló, Item Shop exkluzív Outfit, amihez majd tartozni fog egy bónusz stílus, ám ahhoz meg kell majd vásárolni.

Igazán kellemetlen helyzetbe sodorta magát az Epic ezzel, innentől kezdve gyakorlatilag bármelyik Outfit visszakerülhet a játékba, még akkor is ha korábban csakis Battle Pass-ben volt elérhető. Mostantól várjuk, hogy mikor jelenti be az Epic, hogy érkezik White Knight, a második szezon leghíresebb Outfitjének, a Black Knightnak a nemezise az Item Shopba...!

Ezt olvastad már?

 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Hiába bodito és flash 40-ese, végül elbukott a Salamander

Derekasan helytálltak a mieink, de ez még túl nagy falat volt.

Nem fizet az Epic Games?! - Bajban a kiadó az Australian Open miatt

Nagy bajba kerülhet az Epic Games. Nem fizették ki az ausztrál nyerteseket, ráadásul még tagadnak is!

Gabesson és flash csapatai húzták a legtovább, de a 4. kört egyik magyar csapat sem élte túl

A DreamHack Masters Dallas európai selejtezőjén már az első nap kiestek a hazai csapatok.

×