Fortnite
Újból kikapták a Storm Fliper az Arena módból - A Fortnite World Cup kvalin sem lesz használható
Újból kikapták a Storm Fliper az Arena módból - A Fortnite World Cup kvalin sem lesz használható

Érdekes hírt közölt az Epic Games, újból kivették a Storm Flipet a kompetitív módokból, vagyis sem az Arénában, sem pedig a Fortnite World Cup kvalifikáció során nem lesz elérhető.

Úgy tűnik tehát, hogy folytatódik az Epic kálváriája, ugyanis nem igazán tudják rendbe szedni a tárgyat, hiszen máskülönben nem sok értelme lenne kivenni a kompetitív repertoárjából.

A Storm Flip egyértelműen a játék egyik legerősebb használati tárgya volt a megjelenésekor, a fejlesztők ugyanis úgy gondolták, hogy jó ötlet lesz beemelni a Fortnite-ba egy olyan tárgyat, ami hatalmas területre hat, ráadásul az aktuális viharfázis sebzését osztja. Hogy miért nem gondoltak arra, hogy a Storm Flip így félelmetesen erős lesz a menetek végén, az egy talány, de szerencsére gyorsan orvosolták a problémát.

Szinte egyből kiemelték a kompetitív módokból a tárgyat, s érkezett egy nerf, ami lekorlátozta a Storm Flip sebzését másodpercenként 5-re. Vagyis hirtelenjében egy hosszabb ideig tartó, nagyobb területre ható Stink Bombbá vált az új használati tárgy.

Természetesen ezek után újból elérhetővé vált a tárgy az összes lehetséges játékmódban, ám a Fortnite World Cup 10. kvalifikációs játékhete előtt a kiadó bejelentette, mégsem szeretnék látni a Storm Flipet a kvalin, sőt, az Aréna módból is újból kikerült a tárgy.

A lépését eddig még hivatalosan nem magyarázta meg az Epic Games, de az biztos, ezen a héten a kompetitív körökben nem találkozhatunk a Storm Flippel.

Ezt olvastad már? 

 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×