Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Fortnite
Vigyázzatok a bokrokkal! - Máris bugos a néhány napja megjelent Chug Splash
Vigyázzatok a bokrokkal! - Máris bugos a néhány napja megjelent Chug Splash

A Chug Splash egy igazán rendhagyó újítása a Fortnite játékmenetének, az instant HP és/vagy pajzsot adó tárgy ugyanis érezhetően elsősorban a többjátékos módokba készült. Legalábbis ezekben a módokban lehet maximalizálni a hatását, ugyanis miután a rekesz italt a földhöz vágtuk, s az szétplaccsant, bárki akit lefröcsköl a hatása alá kerül. Legyen az társ vagy ellenség, esetleg térdre kényszerített játékos.

Összességében jó munkát végzett a v9.30-as frissítéssel az Epic Games, véleményem szerint jót tett egy ilyen jellegű újítás a játékmenetnek, s tényleg szórakoztató, amikor a társunkat képesek vagyunk kihúzni a csávából relatíve nagy távolságból.

A baj csak az, hogy mint kiderült, nem hibátlan a Chug Splash. Azt gondolná az ember, hogy egy ilyen triviálisan működő tárgyat nem lehet elrontani, viszont sajnos bizonyos esetekben sikerült. Félreértés ne essék, eddig ezen felül még nem találtunk bugot a működésében, ám ez igencsak kellemetlen lehet.

Mint kiderült, a Chug Splash nem fejti ki a hatását azokra a játékosokra, akik a Bush, vagyis a bokor tárgyat használják! Ez pedig már csak azért is kellemetlen, mert így ha defenzíven használjuk a bokrot, akkor a társaink, sőt mi magunk sem fogjuk tudni kihúzni magunkat a csávából az új tárggyal. Azt ugyanis kevesen tudják, hogy a bokor új kiadása már az első sebzést felfogja, vagyis ha találunk belőle egyet, akkor bizony érdemes magunkra rántani, hiszen egy lövésnyi előnyből indulunk.

Az Epic Games hivatalosan még nem reagált az esetre, reméljük a jövőheti tartalomfrissítéssel megérkezik a javítás is. Bár egy hotfixnek jobban örülnénk.

Update (13:50): Az Epic Games megköszönte a visszajelzéseket és elkezdtek dolgozni a javításon.

Ezt olvastad már?

 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Maximális respect! KODIAK és omgezjonesy nézői 350 000 forintot gyűjtöttek jótékony célra

A srácok 20 órás streamen gyűjtöttek az Ágacska Alapítvány részére, alaposan odatette magát a közösség.

Mahrez végre újból a reflektorfényben - TOTW 35 előrejelzés

Hamarosan lecseng a 34. ciklus, előkészül a 35.!

Akciófigyelő: egy hétig ingyenesen húzhatjuk be az Enter the Gungeont

A játék igazából pofon egyszerű: lootolni és ölni kell.

Nyilvánosságra hozták a brazil FURIA játékosok szerződéseit, brutálisan kizsákmányolták a srácokat

Az esport szerződésekben járatos szakértők nem hiszik el, amit látnak.

×