PUBG

Bannolták a FaZe profi játékost – Felrobbant a PUBG közösség

metabro - 11 hónapja

A PUBG anti-cheatje ezúttal egy nagyhalat fogott.

A PUBG anti-cheatje ezúttal egy nagyhalat fogott.

A botrányt a bennfentes esport újságíró, Rod "Slasher" Breslau robbantotta ki twitter posztjában, amiben a FaZe profi játékosának banját mutatta meg a nagyközönségnek. 

Mint tudjuk a PUBG anti-cheatje korántsem a megbízhatóságáról híres, viszont Slasher megtudta azt is, hogy a bant közvetlenül a PUBG Corp. anti-cheat részlegéről osztották ki. Ezt az információt egy bennfentes forrása árulta el, aki egész pontosan PUBG esport részlegén dolgozik. Érthető módon a közösség felháborodott Aitzy banján, hiszen a FaZe a legnagyobb csapatok között van, ráadásul Aitzy nem egy újonnan érkezett csodajátékos, heti rendszerességgel streamel és egyáltalán nem láthattunk tőle ezidáig gyanúsabb mozdulatokat. 

Időközben a PUBG Corp. feloldotta a norvég játékos banját, amivel rengeteg kérdés merült fel. Valaki egészen biztosan tévedett az ügyben, ez lehet Slasher informátor vagy a PUBG Corp., de esélyesebb, hogy mindketten, ugyanis egy profi PUBG játékos leleplezte a ban okát. Slasher screenshotja hátterében ugyanis itt figyel a "SaintS_CreeD" nevű játékos, akinek Aitzy tegnap egy publik meccsen alaposan ellátta a baját.

Ennyi elég is volt a PUBG Corp.-nak ahhoz, hogy végleg bannolják a profi játékost. Elég kellemetlen ügy ez így, hiszen tudjuk, hogy nincs tökéletes anti-cheat, de azért az nem megoldás, hogy minden bizonyíték nélkül kibannolják a tehetséges játékosokat.

Ezt olvastad már?

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva