Fortnite

Hivatalos: Júliusban érkezik az első Fortnite Trio bajnokság

metabro - 7 hónapja

Meglepő bejelentést tett az Epic Games, júliusban ugyanis megrendezik az első Trio bajnokságot.

A közösség imádta a Trios LTM megjelenését, ugyanis ez még pont az a határ, ahol nem alakul ki totális káosz a csapatharcoknál. Mint kiderült, három játékos a vízválasztó, a teljes Squadok esetében már sokkal kevésbé átláthatók a harcok.

Sőt, nemcsak bejelentette a bajnokság érkezését, már hivatalos dátumunk is van, a Trio kupát július 13-án és 14-én rendezik majd meg, miután az Epic Games irodájának nagy része visszatért a nyári vakációból. Egyedül a pénzdíjazás részletei ismeretlenek, ám ezt a jövőben természetesen pótolni fogja a kiadó.

Így szól a bejelentés:

"Június 24 és július 8 között az Epic irodája zárva tart. Ez alatt az idő alatt nem rendezünk hivatalos Fortnite kompetitív tornát, vagy rendezvényt. Amint visszatértünk a pihenőről, az első pénzdíjas rendezvényünk egy Trio kupa lesz, amit július 13-án és 14-én fogunk megtartani. Ez alatt a rövid szünidő alatt két tartalomfrissítés fog érkezni a Fortnite-hoz, aminek tartalmáról természetesen készítettünk frissítésjegyzéket, hogy semmi újdonságról ne maradjatok le. Hamarosan találkozunk!"

A nyári pihenő tehát az oka annak is, hogy a v9.30-as ciklus ennyire el lesz húzva, az elkövetkező két hétben ugyanis maradunk a 30-as szériaszámnál, szimplán csak fel-felfogja oldani a kiadó a már forrásfájlok között található új elemeket.

Kíváncsian várjuk, hogy milyen képet mutat majd a Trio kupa!

Ezt olvastad már?

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva