Gaming

Transzgender karakterrel bővült a Sims 4

metabro - 8 hónapja

A fejlesztők váratlan lépéssel rukkoltak elő.

A mai napon megjelent a Sims 4: Island Living kiegészítője, amiben a megszokott városi környezetből kiszakadva egzotikus tengerparti környezetben élhetjük mindennapjainkat. Az új kiegészítőben viszont egy előre kreált transznemű karakter is debütált, amivel a fejlesztők alaposan meglepték a játékosokat. Az újdonságot lilsimsie vette észre és videójában be is mutatta az új karakter egyedi nemi beállításait.

A Lia Hauta névre keresztelt karakter férfias testfelépítéssel rendelkezik, viszont a női ruhákat preferálja, sőt még terhes is lehet a játékban. Az egyedi nemi beállítások nem új keletűek a Sims 4-ben, ugyanis a fejlesztők 2016-ban együtt dolgoztak egy LGBTQ organizációval annak érdekében, hogy eltöröljenek minden nemi korlátozást a játékban. Ezidáig viszont nem volt ráerőltetve a játékosokra, hogy transznemű karakterekkel játszanak, emiatt több Sims játékos is felszólalt. 

Az biztos, hogy ez egy remek promó az új kiegészítő mellé, könnyen lehet, hogy csupán egy marketingfogás az EA részéről.

Ezt olvastad már?

 

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva