APEX
Egy térképen az összes szörny! - Segítség a lootot hordozó Flyerek felkutatásához
Egy térképen az összes szörny! - Segítség a lootot hordozó Flyerek felkutatásához

Egy lelkes játékos összegyűjtötte a legjobb Flyer lelőhelyeket King's Canyonban, térképen jelölte meg az előfordulási területeket.

A Flyereket mostanában erősen reklámozza a Respawn Entertainment, az EA Play expón beszéltek először a szörnyek megjelenéséről, s külön kiemelték, a második szezonban komoly szerepet fognak kapni a repkedő lények. Arra nem sokan gondoltak, hogy pár napon belül már megjelennek az Apexben, arra pedig főleg nem, hogy nemcsak "díszek" lesznek, hanem interakcióba is léphetünk velük.

FrozenFroh egy meglehetősen aktív közösségi tag, a szóban forgó térkép is az ő kezeinek munkája. A Flyereket azért érdemes felderíteni, mert értékes loot ládákkal a karmaik között repkednek, amiket ha megfirkáljuk őket ólommal, készséggel el is dobálnak. Na meg az sem utolsó, hogy ezzel egy kicsivel színesebbé tehetjük a Battle Royale játékmenetet.

Ahogy a térképen is jól látszik, a Flyerek rendesen ellepték az aréna területét, de talán a déli térségeket egy fokkal jobban kedvelik, mint a többit. Legalábbis Skull Townnál szokatlanul sok spawn lehetőség található.

Kíváncsian várjuk, hogy a második szezonra milyen szerepet tervez nekik a kiadó!

Ezt olvastad már? 

  

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Hazard a bajnokság legjobbja - Megérkezett a Premier League TOTS!

Itt az angol topliga legjobb játékosaiból álló álomkeret.

Akciófigyelő: Ingyen vihető a GRID Autosport

A Codemasters 2008-ban óriásit robbantott a GRID első részével, hiszen ekkoriban már meglehetősen kevés minőségi autós játékkal futhattunk össze

Divíziónkénti jutalommal dobnák meg az Arena módot - Így néznének ki a jutalom Back Blingek!

Igazán minőségi ötlettel állt elő @jaaaz_ a közösségi fórumon.

×