Advertisement Gate sponsorship Gate sponsorship
Fortnite

Megérkezett Summer Drift a 14 Days of Summer első napján

metabro - 6 hónapja

Erősen indul a nyári buli a Fortnite-ban, az Item Shopban ugyanis egyből az az Outfit és a hozzá tartozó szett vált elérhetővé, ami összességében képes volt felkavarni a közösséget. Az ötödik szezon Battle Pass csomagjából már jól ismert Drift ezúttal nyári "köntösbe" bújt, s ha már megtette, egy exkluzív stílust is kapott a kiadótól. Vagyis nem elég, hogy technikailag újból kiadtak egy eddig Battle Pass exkluzívnak hitt Outfitet, még saját stílust is gyártottak hozzá, így egyből két kiadásban érhető el Drift.

Nem az Epic Games lenne, ha nem rúgnának gólra gólt, a megosztó Outfithez egy teljesen új szettet is terveztek, megérkezett a tematikus Pickaxe az Item Shopba, annyi csavarral, hogy ezúttal Dual Axe kiadásban, ami ugye a kilencedik szezon sajátjának számít. Ha ez nem lenne elég, egy teljesen új Gliderrel is megörvendeztettek minket, a vélemény ugyan szubjektív, ám szerintem ez lett a legkevésbé lenyűgöző az új szórásból. Ami viszont nagyot üt, az a legújabb Kitsune Wrap, ezzel ugyanis egy folyamatosan futó fehér róka mintát csomagolhatunk a járműveinkre, fegyvereinkre és egyéb tárgyainkra. És persze az Emote kategória sem úszta meg újdonság nélkül, a Hang Loose ma érhető el először a játék története során.

Summer Drift szett árlista:

  • Outfit + Stílus + Back Bling -> 1500 V-Bucks
  • Dual Axe -> 1200 V-Bucks
  • Glider -> 800 V-Bucks
  • Wrap -> 500 V-Bucks
  • Emote -> 200 V-Bucks

Ez csak az első hulláma a 14 Days of Summer első napjának, a kiadó ugyanis azt ígérte, hogy a naponta frissülő tematikus Item Shop kínálat mellett minden nap érkezik új LTM, kikerül a vaultból 24 órára egy fegyver, s minden nap új kihívásokkal gazdagodunk majd, amik teljesítéséért jutalmat kapunk majd. Érdemes lesz figyelni az oldalunkat, mert minden újdonság megtalálható lesz rajta!

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva