APEX
Hivatalos: Az esti órákban érkezik az Apex Legends Season 2 Launch Trailere
Hivatalos: Az esti órákban érkezik az Apex Legends Season 2 Launch Trailere

Napok óta folyamatosan piszkálja (a szó legjobb értelmében) a közösséget a Respawn. A kiadó tényleg tanult a start utáni pár hónapból, fellendítették a közösségi média fiókjaikat, valamint a játékon belül is egyre több minden történik, ami végeredményben az Apexhez köti a játékosokat.

A hivatalos Twitter fiók például egy-két naponta lehoz mostanában pár második szezonnal kapcsolatos posztot, ugyan nem kell hatalmas dolgokra számítani, mégis jobb érzés így a játékosközösség részének lenni, mintha síri csöndben várnánk az új szezon megjelenését. Folyamatosan érkeznek újabbnál újabb kedvcsinálók, ilyenek voltak a Flyerek, vagy éppen legutóbb a Repulsor torony aktiválása.

A legújabb bejegyzés viszont az összes eddiginél nagyobbat ütött, a Respawn bejelentette, az esti órákban (nálunk 19:00) megérkezik a második szezon hivatalos bemutatója!

Aki követte az EA Play expót, ahol bejelentették az új hőst, az új fegyvert és beszéltek a Battle Pass tartalmakról, az már beleláthatott abba, ami készülőben van, ám a launch trailerről még csak most először esett szó.

Érdemes lehet tehát ránézni, az alábbi linken fogják este 7 órakor élőben streamelni a trailert, ami utána az adott URL-en valószínűleg fent is marad a világhálón.

Az új trailert itt tudod megtekinteni: 

Addig is, olvastál már a Repulsor torony aktiválódásáról?

 

  

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Battlefield 5 roadmap: Élet a Firestorm után

Az EA-nek komoly tervei vannak a Battlefield 5-el a battle royale mód megjelenése után is.

Duplaforgatás az MNEB győztes Grim Ravens-nél

Két játékost is lecseréltek a Grim Ravens-nél.

A magyar PUBG válogatott TheVRJanival soraiban indul el a GLL Nations Royale-on

Összegyűjtöttük a legfontosabb ismert infókat a versenyről.

×