Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Fortnite
Két héten belül érkezik az Air Strike - A 10. heti küldetések buktatták le
Két héten belül érkezik az Air Strike - A 10. heti küldetések buktatták le

Komoly leak folyam zúdult a nyakunkba a mai nap, az adatbányász közösség ugyanis sikerrel kaparta elő a kilencedik és a tizedik játékhét várható kihívásait a forrásfájlok közül. Ami viszont említésre méltó, az a 10. játékhét feladatai között keresendő, ott ugyanis található egy olyan kihívás, amihez egy olyan tárgyat kell használni, ami még nem található meg a Fortnite-ban.

A feladat úgy szól, hogy használjuk az Air Strike tárgyat három különböző mérkőzésen. Nos, már korábban leakeket lehetett találni a tárggyal kapcsolatban, ám ennyire konkrét nyomunk még nem volt azt illetően, hogy ténylegesen érkezik-e az Air Strike. Hogy pontosan hogyan fog működni, azt sajnos még nem tudni, de Lucas7yoshi értesülései szerint a tárgy sebzése akkora lesz, mint egy normális gránáté, a különbség annyi lehet, hogy ezúttal egy kijelölt pontra az égből fog zúdulni az áldás.

Egyéb érdekesség, hogy egy eddig még nem látott területet is említenek a 10. heti küldetések, két hét múlva a feladat szerint fémet kell tudnunk gyűjteni egy Robot Factory nevű helyről, ám ilyesmi még nem található a pályán. Ez azt jelenti, hogy két héten belül komoly változások várhatók a játékban, egy teljesen új fegyver, az Air Strike mellé ugyanis egy új terület, egy robot gyár is érkezni fog!

     

Olvastad már ezeket a cikkeket?

Egyre többet csúfolják azokat a gyerekeket, akik nem engedhetik meg maguknak a Fortnite skineket

Nem mindig fenékig tejfel Fortnite játékosnak lenni. Hát még akkor, ha az illető egy gyermek!

Duplaforgatás az MNEB győztes Grim Ravens-nél

Két játékost is lecseréltek a Grim Ravens-nél.

Hol vannak a magyar játékosok?! - Megérkezett a Bundesliga TOTS

Röhejes Bundesliga TOTS keretet hirdetett az EA Sports.

Indul a magyar Major 53. állomása, 4 napos ICL dömping következik!

Egyre profibbnak tűnik Magyarország egyetlen fix CS:GO-s lansorozata.

×