Gaming

Napi büntetés: Megérkezett a Flappy Bird battle royale módja

metabro - 1 éve

Már tényleg csak ez hiányzott a mai napra!

Már tényleg csak ez hiányzott a mai napra!

Nagyon úgy tűnik, hogy a battle royale-ok még mindig hasítanak, pedig egyre többen temetik a műfajt. Az utóbbi időben továbbra is szállingóztak a battle royale játékok, nemrég a Super Mario Bros.-t próbálhattuk ki új köntösében – amit azóta lelőtt a Nintendo, jogi akadályok miatt -, most pedig a 2013-ban napvilágot látott Flappy Bird folytatja a sort.

Aki esetleg lemaradt volna, korábban a Flappy Bird azzal szerzett igazán nagy hírnevet magának, hogy a fejlesztő törölte az Apple áruházából a játékot, nem törődve az óriási érdeklődéssel.

Nem bírom tovább, békességre van szükségem – közölte mindenki megrökönyödésére Dong Nguyen vietnámi játékfejlesztő, miután törölte az Apple Store-ből saját fejlesztésű játékát, a Flappy Birdöt.

A nagy keresletnek köszönhetően pedig egyesek 90 ezer dollárért kínálták az iPhone-jukat, ami annyiban tudott többet, hogy még fenn volt rajta a játék.  A rage game-et ekkor mindenki megismerte, idegeskedtünk rajta, majd elfelejtettük, de most visszatért a battle royale módjával, amiben 99 játékossal együtt vághatunk neki a lehetetlennek tűnő pályáknak. 

A Flappy Birdöt itt találjátok

A játékhoz nem kell feltelepíteni semmit, csupán egy böngészőre lesz szükségünk és indulhat a "móka". 

Ezt olvastad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva