Gaming

Gabe Newell a Half Life 3-mal viccelődött a Valve Index bemutatóján

metabro - 7 hónapja

Az a fránya hármas szám! 

A Valve 2004. novemberjében egy igazi atombombát dobott le a játékosoknak, a Half Life 2 személyében. Ezt nem sokkal később két epizód is követte, viszont a harmadik részről azóta sem hallottunk semmit, de ez már közel 12 éve történt .Mostanára már a rajongók sem hisznek igazán abban, hogy megérkezik az új rész, hiszen a Valve remekül elvan a Steam és népszerű online játékai bevételeiből. Gabe Newell pedig pont ezekben a békés időkben kavarta fel az állóvizet, nem csoda, hogy többen ismét reménykedni kezdtek, de valószínűleg csupán hiába.

A Valve már korábban bejelentette, hogy belépnek a VR piacra egy új headsettel, amit Valve Index névre kereszteltek. Az Index VR kitet bárki megvásárolhatja a Steamen keresztül, de az ár meglehetősen borsos lett, ugyanis a teljes szettért 1079 $-t, azaz 300 ezer forintot kér a cég. A bemutatón maga Gabe Newell mondott beszédet, akinek az öltözködését egyből kritizálni kezdték, ugyanis a jól megszokott ing, zakó kombó helyett Gabe egy kellemes szabadidőszettben érkezett. 

A Valve feje először az általuk elért mérföldköveket kezdte el sorolni, amibe a Valve Index is beletartozik.

"A mérföldkövek nem igazán azt jelentik, hogy valaminek vége van. Igazából ezek éppen valaminek a kezdetei. A Half Life-nak köszönhetően érkezett meg a Half Life 2, a Sorce motornak köszönhetően pedig a Source 2. A Team Fortress 2-ben végzett kísérleteinknek köszönhetően készült el a Dota. Az Artifact volt az oka, hogy megalkottuk az Underlords-t."

Nemsokkal később, viszont bedobott egy Half Life 3-ra utaló poént is:

"Szóval, egy nap a 2-es szám talán elvezet minket ahhoz a ragyogó egész számhoz is, ami valahol, egy hegytetőn ragyog"

Lehet tehát ismét reménykedni, de ha egyszer meg is jelenik a Half Life 3, az bizony még arrébb lesz…

Ezt olvastad már?

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva