APEX
A Respawn CEO-ja: "Meglepett minket az Apex Legends sikere, nem voltunk rá felkészülve"
A Respawn CEO-ja: "Meglepett minket az Apex Legends sikere, nem voltunk rá felkészülve"

Az Apex Legends februárban jelent meg az Electronic Arts ernyője alatt, a Respawn Entertainment pedig egy pillanat alatt az egyik leghíresebb fejlesztőcége lett. Nem csoda, elvégre egy igazán pofás játékot dobtak össze, ami rendesen megreformálta a Battle Royale kategóriát. Az Apex sajátos mechanikai megoldásainak jó részét lemásolta már pár konkurens cím, a ping és az újraélesztő rendszer példáuzl egy az egyben megtalálható már a Fortnite-ban is.

A probléma csak az, hogy a fejlesztők nem tudták tartani a lépést a többi Battle Royale játékkal, így tartalom téren lemaradtak, az Apex népszerűsége pedig rohamosan csökkenni kezdett. Vince Zampella, a Respawn CEO-ja GameInformernek adott inerjújában a következőket mondta a hirtelen jött népszerűségről:

"Őszintén meglepett minket a játék sikere. Senki sem gondolta volna az irodában, hogy ilyen lelkesedéssel fogják fogadni az Apexet a játékosok, nem voltunk felkészülve minderre. Szabályosan szenvedtünk a tartalomgyártással, nehéz első fél évet zártunk. Persze ezek összességében jó dolgok, ám ennek hatására le kellett lassítanunk pár projektet, mint például a Titanfall 3 fejlesztését."

Július másodikán érkezik az Apex Legends második szezonja, ami már az előzetes infók alapján is tartalomdúsabb és minőségibb lesz, mint az első. Felturbózott Battle Pass, új karakter, új fegyver és pálya események fogják színesíteni a játékmenetet.

Borító: Dexerto

Ezt olvastad már? 

  

Olvastad már ezeket a cikkeket?

Amiről elfelejtett szólni a PUBG Corp.: Kivették az ajtókat Erangelen

Nem minden újítást kötött az orrunkra a PUBG Corp.

Közel egy milliárdot kaszáltak tavaly a PUBG-vel

Még hogy halott a PUBG? Ugyan már!

Egy térképen az összes szörny! - Segítség a lootot hordozó Flyerek felkutatásához

Ha az új lényeket akarjuk felkutatni, most már azt is tudjuk merre kell őket keresni!

Kiszivárgott az Erangel 2.0 startja? - A PUBG Corp. reagált

A kérdés, ami jelenleg minden PUBG rajongót foglalkoztat: Mikor jön már végre meg az új Erangel?

×