Hearthstone

Autofill Hunterrel legendig: sokkal jobb a funkció, mint régen, próbáljátok ki ti is!

metabro - 1 éve

Olvasónk hívta fel rá a figyelmet.

Az Autofill funkció elég nagy utat járt be a Hearthstone-ban: a semmire sem jó mém kategóriából sikerült mára odáig eljutni, hogy tökéletesen követi a metát. Olyannyira, hogy egyik olvasónk felhívta rá a figyelmet, hogy konkrétan a HSReplay jelenlegi legnépszerűbb Secret Hunter verzióját rakta össze neki a játék. 

Ehhez ugyebár mindössze annyi kellett, hogy kiválasszuk a Hunter class-t és egyetlen Secretkeepert betegyünk a pakliba – utána mehet az auto complete.

 

Az eredmény megsüvegelendő: 

Nekem csak egy Rat Trapem van, így emiatt helyettesítette a játék a második példányt (egy második Explosive Trap került be), ezt leszámítva viszont egészen konkrétan ugyanúgy néz ki az összeállítás, mint a HSReplay jelenlegi legnépszerűbb variánsa a Secret Hunterek közül:

Kíváncsiságból kipróbáltam, hogy mi a helyzet, ha egy Dr. Boom Mad Genius-t rakok be a Warriorhoz és auto fillelem, íme az eredmény:

Nos látható, hogy azért ennyire nem intelligens a program: sem a Control, sem a Bomb Warrior nem jött össze, ráadásul igencsak szokatlan választások kerültek be (Malygos, The Boomship, Mecha'thun például – pontosabban a kombó variánsba jó lenne, de hiányzik még 1 Inner Rage). 

Gondoltam kíváncsiságból teszek még egy próbát, hogy vajon specifikusabb választásokkal össze lehet-e hozni még egy meta decket. Íme a Token Druid, ha a Wispering Woods-zal indítok:

Ez a Blessing of the Ancients verzió:

Amint láthatjátok egyik sem az igazi, de ezen a ponton nem adtam fel, még egy utolsó próbálkozást tettem a Crystalsong Portallal, remélve, hogy a legkevésbé minionokra építő verzióval indító spellel kidobja a meta Token Druidot, és láss csodát bejött: 

Tanulság? Egyrészt pacsi a Blizzardnak, hogy jól megoldotta ezt a funkciót, lekövetik a metát, másrészt viszont ha 100%-ig meta paklival akarunk indulni, akkor azért érdemes csekkolni inkább a HSReplay-t. Ha viszont csak egy kis szórakozásra vágyunk, a paklival nem akarunk foglalkozni, akkor ezt nekünk találták ki! 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva