Tech
Az Nvidia nem titkolózik tovább, elárulták a SUPER kártyáik árait
Az Nvidia nem titkolózik tovább, elárulták a SUPER kártyáik árait

Az Nvidia régi-új kártyákkal rukkol elő.

Az elmúlt hetekben szinte mindent sikerült kideríteni az érkező SUPER termékcsaládról, ez pedig az Nvidia tudomására jutott, akik ezúttal megerősítették a pletykákat, sőt még az új termékek árait is elárulták. Meglehetősen érdekes szituáció, de lépjünk ezen túl.

Az RTX 2060, 2070 és 2080 fog új, "SUPER" verziót kapni. Az RTX 2060 SUPER esetén történt a legnagyobb előrelépés, itt ugyanis a kártya memóriája 8 GB-ra, a CUDA magok száma pedig 2176-ra nőtt. A kártyáért 50 dollárral kér többet a gyártó, így 399 dolláros áron fog kezdeni az RTX 2060 SUPER.

Az RTX 2070 SUPER esetén csupán a CUDA magok számában történt változás, így immáron 2560 CUDA maggal rendelkezik az új kártya. A július 9-én debütáló kártya ára szintén 50 dollárral ment feljebb a sima RTX 2070-hez képest, így 499 dollártól lesz elérhető az új SUPER változat. 

Az RTX 2080 SUPER esetében a korábbi 2944 helyett immáron 3072 CUDA mag teljesít szolgálatot, viszont a memória sebességét is növelték 14 Gbps-ról 15,5 Gbps-ra. Az új kártyát 699 dollárért kínálja az Nvidia. 

A hivatalos bejelentés holnap fog megtörténni, ekkor fogják leleplezni az új modellek kinézetét, viszont túl nagy újdonságra már nem kell számítani, tekintve hogy feltehetőleg maradnak a korábbi hűtési megoldások, persze az új modelleken már ott fognak virítani a szexi "SUPER" feliratok. 

Forrás: videocardz.com

Ezt olvastad már?

 

 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?
LOLbox-image

Már előrendelhető az új Marvel x League of Legends sorozat - Íme minden infó, amit tudunk róla!

Ashe történetét már elmesélte a Riot Games, az új széria már előrendelhető.

Visszatér a Friday Fortnite széria - Tfue pénzéből finanszírozza majd a FaZe Clan!

Visszatér pár alkalom erejéig a közönség kedvenc versenysorozat.

LOLbox-image

Doublelift szerint játékromboló a Mountain Drake, a Riot Games egyből válaszolt

A világhírű ADC szerint ez a sárkány képes leginkább eldönteni a meccseket, ami rontja a nézők és játékosok élményét is.

×