Fortnite

Élesedik a Cattus Event: Egy hatalmas robotot készítenek Pressure Plant alatt

metabro - 7 hónapja

Folyamatosan készíti elő az Epic a "Cattus" eseményt, ami valószínűleg lezárja majd a kilencedik, s előkészíti majd a tizedik szezont. Az eddigi leakek alapján valami igazán monumentálisra kell készülni, a Polar Peak alatt hibernálódott lény ugyanis felébredt, s elkezdett a Battle Royale szigeten randalírozni. Ez természetesen nem tetszik az embereknek, így Pressure Plant alatt egy ellentámadásra készülnek, a legfrissebb hírek szerint ugyanis egy hatalmas robotot készítenek, ami megküzd majd a szörnnyel.

Néhány órája a kiadó megosztott egy AES kulcsot, amivel a leakerek elértek egy olyan modellt a forrásfájlok között, ami új irányba lendítette a Cattus teóriákat. Pontosabban egyre inkább beigazolódni látszik a feltevés, miszerint az óriási szörny és egy hatalmas mecha robot fog összecsapni a szezon végén, a küzdelmük pedig teljesen fel fogja forgatni a jelenleg ismert szigetet.

Ami biztos, hogy a robot egyik lábfeje már (ugyan elrejtve), de megtalálható Pressure Plant alatt. Ráadásul egészen impozánsak a méretei, FortTory össze is hasonlította a hatalmas géptestrészt a Respawn Vannel és egy átlagos karakterrel, maradjunk annyiban, hogy látványos lesz a záró/nyitó esemény!

Mostantól tehát egyre sűrűbben lehet majd számítani az eseménnyel kapcsolatos újdonságokra, elvégre már a Cattus event itt van a kertek alatt… Nagyon várjuk!

Ezt olvastad már? 

     

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva