Fortnite

Visszatért a P90! – Fejlövésekkel dominálhatunk az új LTM-ben

metabro - 7 hónapja

Pörög tovább a 14 Days of Summer esemény, a Fortnite pezsdítő nyári bulija. Események, nyeremények, új skinek és LTM-ek cirkulálnak a kliensünkben napról napra.

Az egyik legérdekesebb eleme az evetnek, a folyamatosan cserélődő fegyverek rendszere, az Epic Games két héten keresztül, minden nap visszaemel a Vaultból egy-egy fegyvert 24 óra erejéig. Több közkedvelt fegyver tért már vissza a játékba, megvillant már a Quad Launcher, a FAMAS, de még a Crossbow is az esemény során.

A mai nagy visszatérő szintén egy hatalmas kedvenc, egy nap erejéig most elérhetővé vált a P90, vagyis az SMG-k legerősebb kiadása. Több hónapon keresztül uralta a metát, végül az Epic Games kiemelte az állandó arzenálból, pihenőre ítélve az SMG-t. De most kapott egy napnyi reflektorfényt, szinte biztos, hogy a legtöbb játékos felszerelései között ott fog virítani holnap délután három óráig.

A mai nap új Outfitje a Match Point, akit 800 V-Buckért emelhetünk le az Item Shop polcáról.

A mai nap új LTM-e a Headshots Only, ami a nevéből adódóan rendesen meg fogja fűszerezni a játékmenetet. Érdemes célzóvizet inni a menetek előtt, mert bizony csak a fejlövések fognak számítani!

Ezt láttad már?

     

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva