Hearthstone

Elég jó start: a nyolc új kártyából hétben lát fantáziát Regis – Íme az értékelése!

metabro - 7 hónapja

Tegnap már írtunk arról, hogy érkezik a Saviors of Uldum:

Nemrég Regis értékelte a megmutatott 8 kártyát -a teljes videót a cikk alján nézhetitek meg, most jöjjön a lényeg! 

Supreme Archeology

Ha nem építünk rá, akkor nyilván rossz (elvégre a deckünk nagyon kis része marad a pakliban, mire a jutalom életbe lép, akkor meg már az ingyenesség szinte nem is számít), de ugye van nekünk egy lapunk, melyet úgy hívnak, hogy Plot Twist – azért ez felgyorsíthatja a folyamatot. 

File:Plot Twist(90587).png

Erre viszont építeni nem lehet – valószínű poén szinten marad meg. 

Csillag: 4

Untapped Potential

Sokkal egyszerűbb teljesíteni, de kisebb is a jutalom: elveszítjük a hősképességünket és annyira sok jó Choose One lap sincs most sztenderdben – persze nem láttuk még a kiegészítő többi lapját. 

Csillag: 3 

Restless Mummy

Arénában kiváló, de nagyon nehéz elképzelni, hogy jelenleg felváltja bármelyik Mech kártyát a Warrior összeállításokban, azonban két lapot is képes megoldani egyből, tehát potenciál van a lapban. 

Csillag: 4

Plague of Death

Újabb boardclear a Priestnek, az igencsak combos fajtából: kétségtelen, hogy nagyon drága, de a silence effekt elképesztően értékes rajta – 1 manáért egy jóval erősebb Twisting Nethert kaptunk. 

Csillag: 4

Puzzle Box of Yogg-Saron

Yogg Saron óta tudjuk, hogy a random nem feltétlen egyenlő azzal, hogy nem kompetitív lap. Ugye Yoggot a nerfig rengeteg pakli játszotta, egyfajta out volt a lehetetlen szitukból, csak a nerf után tűnt el. Ez a varázslat fixen elcastolja a 10 spellt, ami a Mage class-t figyelembe véve jó eséllyel egyenlő lesz azzal, hogy beesik 1-2 boardclear: nem lepne meg senkit, ha végül ez a lap bőven játszható lenne. 

Csillag: 4

EVIL Totem

A Lackey-k nagyon erősek: minimum egyet bead a totem belőle, ha pedig nem tudja megoldani egyből az ellenfél, akkor végképp megérte a paklinkba rakni. 

Csillag: 4

Questing Explorer

Topdeckre nyilván nagyon gyenge, de amúgy a quest paklik stabil kártyája lehet (warlockot kivéve), mert a 2. körben egy vanilla miniont el is tudunk húzni – összehasonlítva egy Novice Enginerrel, sokkal jobban járunk. 

Csillag: 3

Jar Dealer

Gyenge statok, nem elég jó Deathrattle: filler lap, ami az átlagnál érdekesebb. 

Csillag: 1

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva