Gaming

Ismerjük meg közelebbről is: 3 tipp a Fishermanhez, avagy mit kell tudni az új lapról!

metabro - 5 hónapja

Tegnap beköszöntött a Clash Royale első szezonja: aki esetleg lemaradt volna a Battle Pass infójáról, illetve a balansz változtatásokról, az pörgesse végig az alábbi két linket.

Bekerült a Fisherman is a játékba (akivel egyelőre csak a Challenge során találkozhattunk), így ErnieC3 elérkezettnek látta az időt, hogy megosszon velünk 15 tippet a lappal kapcsolatban. Az egész videót alább nézhetitek végig, mi szokásosan kiemeltük a 3 legfontosabbat! 

 

1. Goblin Barrel counter

Azt nem mondhatnánk, hogy megérkezett a Goblin Barrel újabb tökéletes countere, azonban ha épp nincs nálunk Log (esetleg nem is használjuk), akkor helyezzük a képen látható helyre a halászt: elég hatékonyan bánik el a goblinokkal.

2. P.E.K.K.A. counter

Amit előbb csak jóindulattal süthettünk rá, az a játék monstruma ellen tökéletesen igaz: ha a képen látható helyre tesszük le a Fishermant, akkor egészen konkrétan 4 elixírért elbánik a 7 elixír költségű lappal! 

3. Aktivátor 

A lapban rejlő lehetőség szinte végtelen, azonban egy elég lényeges trükköt érdemes megjegyezni: igencsak sokféle lapot behúzva tudjátok aktiválni a King Towert (Dark Prince, Golem, tehát a térsebzős kártyáknál is igaz ez), használjátok ki! 

Előre is jó szórakozást kívánunk a laphoz! 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva