Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
Fortnite
Megérkezett Starfish és a hozzá tartozó kiegészítők, a véletlenül leakelt Crabby Emote is elérhetővé vált
Megérkezett Starfish és a hozzá tartozó kiegészítők, a véletlenül leakelt Crabby Emote is elérhetővé vált

A skinek szerelmesei igazán imádhatják a Fortnite nyári eseményét, velük ellentétben viszont a pénztárcájuk valahol biztosan sír egy sarokban. Minden nap új elemek jelennek meg az Item Shopban, ráadásul a szezonális téma miatt megvan annak a veszélye, hogy alig, vagy egy-kettő akár soha sem tér már vissza a kliens boltjába. (Persze ez utóbbira azóta kevés az esély, hogy újonnan a Battle Pass skinek is visszatérnek...)

A mai nap egyértelműen az óceáni/tengeri életet helyezi reflektorfénybe, medúzák, kagylók, csillaghalak és rákok lepték el az Item Shopot.

Itt van például kezdetnek a korallzátony királynőjének szettje. Starfish a Fortnite univerzum legújabb női Outfitje, akihez az Epic Games két kiegészítőt is készített, kapott egy exkluzív csákányt, amit kagylóból tákoltak össze, valamint egy Glidert is, ami technikailag egy medúza. Man O' War (medúza Glider) egy Epic ritkaságú tárgy, vagyis meglehetősen borsos az ára, 1200 V-Buckért lehet a gyűjteményünk része. Starfish sem az olcsó kategóriát erősíti, a hölgy is szintén Epic, ami az Outfit kategóriában egy 1500 V-Buckos árcédulát jelent. Nem megtörve a szériát, a Conch Cleaver (kagyló csákány) szintén Epic, így pedig szintén 1200 V-Buckba kerül, mint a Glider.

A napokban bakizott egy kisebbet az egyik Epic Games dolgozó, a Crabby Emote-ot megjelenésének hivatalos bejelentését ugyanis sokkal korábban tolták ki a Fortnite Twitter oldalára, mint kellett volna. Így a közösséget nem valószínű, hogy meg fogja lepni a Rare Emote érkezése, de ez nem vesz el abból, hogy meglehetősen jópofa animációval gazdagodhatunk, ha beszerezzük. A Crabby Emote 500 V-Buck az Item Shopban.

 

     

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Fortnite Season 10: Megérkezett az első teaser!

Augusztus elsején startol az új szezon!

Az megvan, hogy már egy karórán is lehet PUBG-zni? 

Pár éve még az is nagy szám volt, hogy játékokat futtathatunk a telefonjainkon

Jöhet a Hero Alaba? - Team of the Week 36 előrejelzés

Hamarosan jöhet a harminchatodik hét legjobb játékosaiból álló csapat.

×