Fortnite

Beépített flash, brutális lőgyorsaság – A közösség kiborult a Drum Shotgun miatt

metabro - 8 hónapja

A v9.30-as ciklus legújabb eleme a Drum Shotgun, a tegnapi Content Update-tel érkezett meg a Fortnite világába. Természetesen a játékosok egyből rávetették magukat az új gyorstüzelőre, ami talán egy fokkal erősebbre sikeredett, mint azt elbírná a játék egyensúlya.

Arra már a fegyver nevéből is lehetett számítani, hogy nem lesz elhanyagolható a lövéseinek gyorsasága és a száma, elvégre egy hatalmas tárral érkezett a Drum Shotgun. Gyors, s relatíve sokáig lehet vele harcolni, az már csak hab a tortán, hogy olyan animációt kapott, amitől a haját tépi a legtöbb játékos.

Valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva, a Drum Shotgun lövésanimációja kapott egy hatalmas villanást, ami ugyan a használói oldalról jól néz ki, az elszenvedői oldalon viszont megzavarja a rálátást és teljesen elvakítja a játékost.

Ez utóbbi volt az utolsó csepp a pohárban, ismét elkezdődött a hőbörgés és a "Vault the Drum Shotgun" kommentháború.

Egy biztos, az Epic Games jövőhétig még biztosan nem fog alakítani a fegyveren, ugyanis az iroda még zárva tart, a fejlesztők a nyári pihenőjüket töltik. Ha a jutalomrendszert nem javítják, akkor ezt se fogják.

Ezt olvastad már?

     

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva