Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
R6
Emlékeztető: Clash és a pajzsok ismét elérhetőek, ne felejtsétek el választáskor!
Emlékeztető:  Clash és a pajzsok ismét elérhetőek, ne felejtsétek el választáskor!

Tegnap beköszöntött a vadnyugati hangulat a Rainbow Six Siege-be: élesedett a Showdown. 

Megjegyzés: adjátok hozzá a Club Challenge-eknél az ehhez tartozót, ugyanis mindössze 10 kört kell nyerni, és miénk egy event specifikus alfa pakk! 

Nem ez volt a tegnapi egyetlen hír, és ugyan már a Showdown során feltűnt valószínű legtöbbeteknek, de visszaengedte a pajzsokat, valamint Clash-t is a Ubisoft. 

Tesztszerveren problémamentes volt immáron az angol védővel és a lerakható pajzsokkal kapcsolatban minden, emiatt úgy döntöttek, hogy az éles szerverekre is visszaengedik őket. 

Nos jobb később, mint soha - azért arra kíváncsiak leszünk, hogy vajon Warden és Nökk loadoutja valóban visszamegy-e eredeti formára. Ugyebár előbbi Deployable Shielddel (Impact Grenade helyett), utóbbi Claymore-ral (Stun Grenade helyett) kellett volna, hogy érkezzen, azonban a bugok miatt ez nem volt lehetséges. A Ubisoft azt ígérte, hogy visszaállítják az eredeti elképzelést a mostani szezonban akkor, amikor már mindkét tárgyat bug mentesítették - egyelőre ez nem történt meg, még az is lehet, hogy elégedettek a jelenlegi felállással. 

Olvastad már ezeket a cikkeket?
×