Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
HS
"Kombós" questet kapott a Shaman: íme a Corrupt the Waters!
"Kombós" questet kapott a Shaman: íme a Corrupt the Waters!

Hétfőn lement az első adag lap megmutatása a Saviors of Uldum kiegészítőből, melyet Regis elemzett is - erről lentebb olvashattok:

Azóta viszonylagos csend, de most megtörte ezt a Blizzard: bemutattak egy új lapot, méghozzá egy questet, mely a Shamané lesz! Íme a Corrupt the Waters:

Post image

A küldetés, hogy ki kell játszanunk 6 Battlecry effekttel rendelkező lapot, a jutalom pedig ezúttal is egy új hősképesség, a Heart of Vir'naal, mely beduplázza ugyanezen lapjain Battlecry effektjét ebben a körben (tehát 2 manáért aktivizálni kell előtte). 

Pont emiatt szerencsére (sajnos?) nem működik mindenki kedvenc Shudderwockjával, azonban így is rengeteg jó Battlecry minon, sőt lap van - ugyebár Hagatha 3-as boardclearjét hirtelen 6-ossá változtatja! 

Shudderwock(89437).png

Emellett ott van nekünk a Sludge Slurper, illetve úgy általában is a Lackey-k, amikről pontosan tudjuk, hogy olyan erősek, hogy emiatt egy 1-1-es 2 manás testbe épített generátort is megéri a pakliba tenni - hát még ha duplán adja. 

Véleményünk szerint a 3 bemutatott quest közül ebben van a legtöbb fantázia - persze hátravan még 6 darab, szóval könnyen lehet, hogy lesz ennél is ígéretesebb darab! 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×