Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
PUBG
A PUBG Corp. megkérdezte, melyik a játékosok kedvenc pályája - A végeredmény borítékolható volt
A PUBG Corp. megkérdezte, melyik a játékosok kedvenc pályája - A végeredmény borítékolható volt

Csak egy pálya kerülhet ki győztesen!

A PUBG jött, látott és megdöntött minden eddigi Steames rekordot. Nem csoda, hogy a készítők sem gondolták, hogy ekkora siker lehet a battle royale. Persze mondhatnánk, hogy rég volt már 2017, de ennek ellenére még ma is jönnek az újabbnál-újabb battle royale címek, úgy tűnik még mindig van kereslet a műfaj iránt. Azóta a PUBG sorsa óriási fordulatot vett és míg korábban átlagosan 1,5 millió játékos volt a szervereken, ez a szám mostanra 400 ezerre zsugorodott. Sokak szerint a PUBG sikerei a battle royale módon túl Erangel dizájnjának is köszönhető, ugyanis sokak a mai napig kizárólag ezzel a pályával azonosítják a PUBG-t. 

Ezúttal a PUBG Corp. tette fel a kérdést, hogy melyik a játékosok kedvenc pályája, még mielőtt elárulnánk a végeredményt, itt szavazhat mindenki, aki rendelkezik twitter fiókkal:

A cikk írásának pillanatában 24 ezer játékos szavazott és a 4 pálya közül kőkeményen vezet Erangel. Az 50%-on álló első helyezett mögött Sanhok következik a maga 22%-ával, majd őket Miramar és Vikendi követi fej-fej mellett 14-14%-kal. 

Alapvetően a konzolos játékosokat kérdezték, de természetesen ez nem gátolt meg senkit abban, hogy szavazzon platformtól függetlenül. Nem csoda tehát, hogy a fejlesztők épp újradolgozzák Erangel PC-s verzióját, remélhetőleg hamarosan bemutatják a végleges Erangel 2.0-át.

Ezt olvastad már?

 

  

Ajánljuk még
×