Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Fortnite
Hivatalos: A napokban érkezik a Fortnite x Stranger Things esemény
Hivatalos: A napokban érkezik a Fortnite x Stranger Things esemény

Már egy ideje tudjuk, hogy érkezik a Fortnite-ba egy érdekes kollaboráció, az Epic Games ugyanis ezúttal a Netflix-szel dolgozik össze, hogy a saját univerzumába emelje a Stranger Things adta furcsaságokat.

A tegnapi nap a szemfüles játékosok már rábukkanhattak pár érdekes kapura, ami egyértelműen a Stranger Things világát idézi. Persze ezekkel interakcióba még nem léphettünk a karaktereinkkel, ám ennek valószínűleg hamarosan vége szakad, ugyanis a hivatalos Twitter oldalon is elkezdte promózni az Epic az új crossover eseményt, ráadásul a sorozat harmadik évada is most érkezik, egészen pontosan amerikai idő szert július 4-én. (Nálunk ugye az időzónák miatt kisebb csúszás van ilyen téren.)

Nem ez az első eset, hogy egy filmes alkotás a Fortnite-on keresztül igyekszik maximalizálni az elérhető emberek számát, ez történt a Marvel nagysikerű mozijai, az Infinity War és az Endgame kapcsán is, de a John Wick harmadik részének nézőinek számát is biztosan feltornászta a közös esemény.

Hogy egészen pontosan mivel készül az Epic Games és a Netflix, sajnos még nem tudni, de a kapukból ítélve valószínűleg, még ha csak egy LTM keretein belül is, de mindez kihatással lesz a játékmenetre. Na meg persze sokan szeretnének Stranger Things témájú tartalmakat is az Item Shopba.

Egy biztos, pár napon belül kiderül, hogy mit is hoz nekünk a Fortnite x Stranger Things!

Ezt olvastad már? 

     

Ajánljuk még
×