Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
R6
Kinek kell Thermite? Ezzel a trükkel Maverickkel is bárhol vághatsz bejáratot!
Kinek kell Thermite? Ezzel a trükkel Maverickkel is bárhol vághatsz  bejáratot!

A Hard Breacherek elég alap posztok a játékban: ugyan jelenleg "csak" 3 karakter képes ezt betölteni (Thermite, Hibana, Maverick), épp emiatt nagyon értékes a jelenlétük elég sok pályán. 

A probléma ott kezdődik, hogy sokszor muszáj hozni egy Thatchert is, ha olyan lyukak "faragása" szükséges, amin be lehet menni - értelemszerűen Kaid vagy Bandit elektromos eszközét kiiktatni. 

Képtalálat a következőre: „maverick rainbow six siege”

Persze ha ez nem fontos, és elég lyukakon keresztül ostromolni a védőket, akkor irány Maverick: jó fegyver, hármas sebesség, és nem kell mellé Thatcher. Vagy esetleg még ennél is több van benne? A válasz természetesen igen: jobb híján eddig is volt már, hogy rá kellett hagyatkoznunk vault méretű lyukak vágásához, azonban ez lassú, és körülményes - legalábbis elvileg.

Gyakorlatilag ugyanis BikiniBhodi talált egy trükköt (melyet aztán továbbított Prodigio Pete-nek), melyet használva üzemanyag és idő hatékonyan tudunk olyan méretű réseket létrehozni, amin már be is lehet menni. 

Nézzük is meg, hogy miről van szó! 

Tehát egy C alakú lyukat kell készíteni a megerősített fel valamelyik részén - fontos azonban megjegyezni, hogy ottmarad egy kis fa (a videóban említi Pete, hogy akár rárakhatunk egy Fuze Cluster Charge-ot, de ez több, mint rizikós), amit ki kell lőnünk, viszont ez már bármilyen fegyverrel megtehető. 

Továbbra sem ez a legideálisabb megoldás, de legalább nem igényel két operátort, hogy bejussunk az elektromossággal felvértezett falakon. 

Olvastad már ezeket a cikkeket?

Egyetlen mondat, de annál fontosabb az új update!

Végre megszüntették a mindenkinél máshogy kinéző füstöket.

Bajban a VGA piac: egy milliárd dollárt bukott az NVIDIA egyetlen év alatt

A világ legnagyobb videokártya-gyártó cége még most is elképesztő mélységeket él meg.

Új, olcsóbb RTX 2060, 2070 és 2080 érkezhet az Nvidiától

Mindenki Nvidia lázban ég, de vajon mivel készülnek a zöldek?

HSbox-image

Jön az egy életes Paladin koncepció, de minek? Regis lesújtó véleménnyel van a 3 új lapról

Az egy élet baromi kevés - mi volt vajon a Blizzard gondolatmenete?

×